Gemeente Dalfsen

Avond der kampioenen

Voor het zevende achtereenvolgende jaar willen wij als gemeente Dalfsen onze Sportkampioenen huldigen.
Naast de gebruikelijke schriftelijke felicitaties vindt het gemeentebestuur het gepast om de betreffende sporters nog eens gezamenlijk te huldigen.

Daarom organiseren wij op vrijdag 23 januari 2009 `De avond der kampioenen' in het gemeentehuis, aanvang 19.30 uur. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen willen wij stil staan bij de behaalde prestaties in het jaar 2008.

Om tot een zo compleet mogelijke gastenlijst te komen vragen wij uw medewerking door het aanmelden van de sportkampioenen. Wanneer verenigingsleden uit de gemeente Dalfsen op olympisch, nationaal, internationaal of Europees niveau kampioenschappen hebben behaald komen zij in aanmerking voor de huldiging.

Als uitzondering gelden de sportteams die meespelen in de landelijke competities en die zijn gepromoveerd binnen hun eigen district. Als aantekening hierbij geldt dat dit alleen de eerste teams van verenigingen betreft (geen pupillen-, junioren- of recreatieteams en niet het tweede, derde, vierde (etc.) team).

Om kampioenen op te geven voor `De avond der kampioenen' kan gebruik gemaakt worden van onderstaand digitaal aanmeldingsformulier.