Aedes

aedesnet.nl

Persberichten

Rob Jansen 'corporatiedirecteur 2008'

23 januari 2009

Rob Jansen, directeur-bestuurder van Vivare uit Arnhem is uitgeroepen tot corporatiedirecteur van 2008. Minister Eberhard van der Laan van WWI overhandigde de Award tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Directeurencontact van Aedes, gehouden op 23 januari 2009 in de Oranjerie van Paleis Soestdijk. De in brons gegoten uitvergrote diamant symboliseert de waarde die Aedes aan het werk van de winnende corporatiedirecteur toekent.

De jury stelt dat Jansen de Award verdient vanwege zijn prestaties in het tot stand brengen van allianties op het gebied van de ketens wonen-zorg-welzijn en wonen-leren-werken. Van de genomineerden voor de titel `Corporatiedirecteur 2008' stak Rob Jansen boven de andere kandidaten uit, hij is een echte doener en gaat voor resultaat, aldus de jury. `Jansen is een betrokken partner, zijn samenwerkingsprojecten met maatschappelijke organisaties en instellingen zijn vernieuwend en onderscheidend.'

Door de regionale omvang van Vivare konden samenwerkingsconcepten worden omgezet in lokaal maatwerk voor diverse situaties in de regio Arnhem. In samenwerking met vele zorg- en welzijnsorganisaties zijn meer dan dertig projecten gerealiseerd in de gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden, Duiven, Westervoort en Overbetuwe.