Examenbundel start in januari met eindexamentrainingen op locatie

06/01/2009 10:39

Zuyderwind

Eindexamenleerlingen havo en vwo kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een eendaagse examentraining van de makers van de Examenbundel. Educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff organiseert samen met StudentDocent deze intensieve trainingen op basis van de structuur van de Examenbundel. De trainingen worden gehouden in het midden van het land, op het Willem de Zwijger college te Bussum op 5 minuten loopafstand van het station.

In een dag naar een hoger niveau

Eindexamenleerlingen hebben steeds meer behoefte aan directe ondersteuning bij het doornemen van de examenstof: om die ene vijf om te zetten in een voldoende, of juist de lotingkans bij een vervolgopleiding te vergroten met een hoger gemiddelde. De makers van de Examenbundel hebben bewust gekozen voor een training van één dag per vak met dezelfde succesvolle structuur en opbouw van de bundels, maar dan op locatie met uitleg van ervaren docenten en studentdocenten. De leerlingen oefenen de stof onder begeleiding van een docent in groepjes van maximaal vijf. Ook zal er apart aandacht worden besteed aan algemene examenvaardigheden.

Op tijd starten met voorbereiding

De meeste scholieren starten te laat met de voorbereidingen op het examen. Om dit te doorbreken vindt de eerste eindexamentraining al op zaterdag 24 januari plaats. Daarna volgen trainingen in mei en voor herexamens in juni.

Er is een beperkt aantal plaatsen per vak beschikbaar, waarbij de volgorde van inschrijving telt.

Praktische informatie

Duur: van 09.00 tot 21.00 uur

Kosten: 125 euro per dag, inclusief alle maaltijden en een gratis Examenbundel.

Na afloop ontvangt elke leerling een certificaat van deelname.

Voor inschrijving, extra data en informatie:

www.eindexamentraining.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.eindexamentraining.nl