Aanstaande zaterdag: SVR-Vakantiebeurs te 's-Hertogenbosch

20/01/2009 09:54

Stichting Vrije Recreatie

MEERKERK. De Stichting Vrije Recreatie (Kamperen bij de Boer) organiseert aanstaande zaterdag, 24 januari, een vakantiebeurs in de Brabanthallen (Baroniehal) te 's-Hertogenbosch.

Het motto van deze beurs is "Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit" en daartoe is van 10 tot 16 uur alle gelegenheid, want ruim 300 gastvrije boeren en boerinnen uit binnen- en buitenland, geven daar alle informatie over de vele mogelijkheden op hun camping en in de naaste omgeving.

Ook in 2009 bieden tweeduizend SVR-kampeerboeren in binnen- en buitenland iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor vijftigplussers heeft kamperen bij de boer veel te bieden. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils.

SVR verhoogt haar tarieven niet

In deze financieel onzekere tijd zijn de bij de SVR aangesloten campings (1200 in Nederland, 800 in overig Europa) met elkaar overeengekomen hun toch al zo lage tarieven niet te verhogen.. Logisch gevolg is dat veel recreanten zich juist nu massaal aanmelden als donateur.

Als voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden gastvrijheid van de SVR-boer en -boerin maakt iedere bezoeker kans op een van de vele gratis vakanties en kampeerattributen, die door de standhouders beschikbaar worden gesteld.