RTL Group

Hoogtepunten theatershows Tineke Schouten in zes uitzendingen op zaterdagavond bij RTL 4

In navolging op de bijzonder goed bekeken show op Oudejaarsavond, met maar liefst 1.6 miljoen kijkers, brengt RTL 4 vanaf zaterdag 24 januari in zes uitzendingen op zaterdagavond de hoogtepunten uit diverse theatervoorstellingen van Tineke Schouten. De wellicht populairste cabaretière van ons land leidt de verschillende fragmenten als Bep Lachebek smaakvol in.

Dankzij Lenie uit de Takkestraat, Bep Lachebek en de Telefoniste kan Tineke Schouten met recht de Koningin van de typetjes en comedy worden genoemd. Als geen ander weet de vakvrouw kleine onopvallendheden uit te vergroten tot kolderieke sketches. Maar ook gevoelige onderwerpen zijn aan Tineke toevertrouwd. Met een subtiele kwinkslag maakt ze van een traan een glimlach in een bijzondere carrière die nu al meer dan 25 jaar duurt.

Uitzending: RTL 4, wekelijks, vanaf zaterdag 24 januari, tussen 20.00 en 21.30 uur.

Website: rtl.nl/tinekeschouten

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.