Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

TMF CLUBCAM

Uniek live-programma via internetverbinding vanuit de 12 beste discotheken in Nederland

Amsterdam, 15 januari 2009

Muziekzender TMF start op zaterdag 24 januari a.s. met het nieuwe interactieve tv-concept TMF Clubcam, waarbij TMF haar kijkers laat zien wat er in de Nederlandse clubs gebeurd. In TMF Clubcam worden er wekelijks live-verbindingen gemaakt met de meest toonaangevende clubs van Nederland. In totaal zijn er 12 clubs door TMF geselecteerd die onderdeel zijn van dit crossmediale concept.

Via audiolivestream kan donderdag- tot en met zondagavond online op www.tmfclubcam.nl in 12 geselecteerde clubs een kijkje genomen worden. Via een vaste Clubcam is te zien wat er op de dansvloer gebeurd en kan er realtime geluisterd worden naar de muziek die gedraaid wordt in de club. "Dit unieke platform biedt ons de mogelijkheid om aanwezig te zijn in het uitgaansleven. Onze doelgroep is hier massaal aanwezig en dit sluit naadloos aan bij hun interesseveld. Tevens blijven we op deze manier in contact met jongeren op tv en in clubs en dan praat je over zo'n 100.000 directe contacten per weekend. Ook is het zeer uniek te noemen dat er geen satellietverbinding aanwezig is, maar dat dit live-programma via een internetverbinding gaat", aldus Menno Wagenaar, VP Commercieel Directeur MTV Networks.

TV
Iedere zaterdagnacht wordt om 00.30 uur het programma TMF Clubcam uitgezonden op TMF. In dit programma krijgen twee, vooraf aangekondigde, discotheken tijdens de TMF Clubcam Party een camerateam op bezoek en strijden op een positieve manier een onderlinge 'battle'. De tv-kijker kan, middels het sturen van een sms of inbellen, instructies geven aan de clubcam, waarbij de cambesturing overschakelt naar 'camcontrol'. Indien er in de clubs tv- of projectieschermen aanwezig zijn kunnen de bezoekers de tv-uitzending dus live volgen!

Online
De aangesloten discotheken beschikken allen over hun eigen vaste clubcam die permanent in verbinding staat met de website van TMF. Ieder weekend is het dus mogelijk om als bezoeker van tmfclubcam.nl te kiezen tussen live-beelden en audiostreams uit alle aangesloten clubs. Hierbij bepaalt iedere discotheek zelf op welke tijdstippen de online uitzendingen zullen plaatsvinden.

De clubs
De clubs die exclusief deelnemen zijn:


- HOLLYWOOD MUSIC HALL in Rotterdam

- DISCOTHEEK BOBS in Uitgeest

- TIME OUT in Gemert

- DANCE CLUB 'T HAOFKE in Roermond

- FOX in Stadskanaal

- DE KELDER in Hank

- PODIUM HARDENBERG in Hardenberg

- DISCOTHEEK ALCATRAZ in Sneek

- UITGAANSCENTRUM SKOPJE in Beilen

- LOCOMOTION in Zoetermeer

- EMPIRE NEW YORK in Hengelo

- DE LINDE NEW STYLE in Groesbeek

TMF Clubcam: vanaf zaterdag 24 januari om 00.30 uur op TMF.


- EINDE BERICHT -