Gemeente Lansingerland


Open dag Beheer & Onderhoud in Bleiswijk

Wilt u ook wel eens een kijkje nemen in de keuken van onze afdeling Beheer & Onderhoud? Komt u dan naar de open dag op zaterdag 24 januari a.s. bij de gemeentewerf aan de Jan van den Heijdenstraat 8 in Bleiswijk.

Van 10.00 15.00 uur zijn inwoners uit Bleiswijk van harte welkom om geïnformeerd te worden over verschillende onderwerpen waar Beheer & Onderhoud zich mee bezighoudt. Natuurlijk is er ook volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vanuit de opzet van een gezellige markt geven we u o.a. informatie over het groen, de wegen, riolering, huishoudelijk afval, begraafplaatsen en sportvelden. Ook vertellen medewerkers van de buitendienst u graag over hun dagelijkse werk en het materiaal en de voertuigen die daarbij gebruikt worden.

Niet alleen gaat het over de huidige werkzaamheden maar ook over plannen die Beheer & Onderhoud heeft voor de (nabije) toekomst. Zo geven we bijvoorbeeld uitleg over het Groenbeheerplan, waarin het onderhoud en beheer van het groen uitgebreid aan bod komen.

Lekkere versnaperingen

Naast allerlei informatie wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Zo is er koffie, thee of fris met wat lekkers, hebben we heerlijke snert en voor de kinderen is er een suikerspinnen-kraam!

Er zijn plannen om deze open dag ook voor de twee andere kernen bij de werven van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs te organiseren.

We zien u graag op zaterdag 24 januari!