Gemeente Bronckhorst
---




Burgemeester Aalderink reikt drie Bronckhorster brandweermannen uit Steenderen koninklijke onderscheidingen uit op 24 januari a.s.

Uit handen van burgemeester Henk Aalderink ontvangen de heren A.B.W. Goossens, P.L.J. Willemsen en J.H. Weerkamp uit Steenderen op 24 januari a.s. een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau). Dit gebeurt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vrijwillige brandweer post Steenderen bij Pepe's BBQ aan de L. Dolfingweg 6 in Baak om 19.00 uur.

De heer A.B.W. Goossens is van 1975 tot 2008 lid van de vrijwillige brandweer geweest (waaronder als staflid, bevelvoerder en brandweerintructeur), de heren P.L.J. Willemsen en J.H. Weerkamp (allebei hoofdbrandwacht) waren van 1988 tot 2008 lid van de vrijwillige brandweer (alledrie eerst van de gemeente Steenderen en na de herindeling van de gemeente Bronckhorst). Het mag duidelijk zijn dat de drie heren zich geruime tijd voor de samenleving hebben ingespannen. De duur, maatschappelijke betekenis en uitstraling van hun activiteiten voor de openbare veiligheid in hun woongemeente hebben tot de koninklijke onderscheidingen geleid.

Voor het bovenstaande geldt een embargo tot en met 24 januari 2009 19.45 uur!

Als persrelatie bent u van harte welkom om tijdens de uitreiking van de onderscheidingen op 24 januari aanwezig te zijn.

Hengelo (Gld), 22 januari 2009

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --