Gemeente Best

Raadsvergadering: 26 januari a.s.

16-01-2009

Op maandag 26 januari aanstaande vergadert de gemeenteraad. De vergadering begint om 20.00 uur, is openbaar en vindt plaats in de raadzaal. U bent van harte welkom.

Het is mogelijk om aan het begin van de vergadering in te spreken over onderwerpen, die op de agenda staan. U kunt zich hiervoor per e-mail of per telefoon aanmelden bij de griffie: raadsgriffie@gembest.nl of telefoonnummer 360 375. U kunt maximaal vijf minuten inspreken.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:


* Dependance bibliotheek in Heerbeeck College
* Bezwaarschriften tegen het voorbereidingsbesluit Janssen Mode & Sport en enkele omliggende percelen

* Voorbereidingsbesluit ten behoeve van de ontwikkeling van het bouwplan `De Tambourije' in Schutboom

De agendapunten vindt u ook op www.gemeentebest.nl > Bestuur > Raadsplein > Gemeenteraad > Vergaderingen > Raadsvergadering 26-01-2009. Daarnaast kunt u de stukken inzien bij de raadsgriffier op het gemeentehuis (op afspraak) en in de bibliotheek.

Let op!

In verband met de veiligheid is in de Raadzaal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor publiek. Wilt u zeker zijn van een zitplaats in de Raadzaal, zorg dan dat u op tijd bent.

Mocht u vragen hebben over de raadsvergadering of de gemeenteraad, dan kunt u contact opnemen met de raadsgriffie van de gemeente Best op telefoonnummer: 0499-360 375. Per e-mail kan ook: raadsgriffie@gembest.nl.

---