Deelgemeente Charlois Rotterdam

Spetterende aftrap Hart Sociaal! in Theater Zuidplein

Maandagavond 26 januari aanstaande is de spetterende aftrap van Hart Sociaal!. Vanaf 19.00 uur zijn bewoners, ondernemers en bezoekers van het Zuidpleingebied van harte welkom in Theater Zuidplein voor de start van de eerste projecten van Hart Sociaal!

Presentatie Hart Sociaal! De komende jaren staat er heel wat te gebeuren in het Zuidpleingebied. Onder de noemer Het Hart van Zuid wordt een aantal aansprekende projecten uitgevoerd, zoals de verbouwing van Ahoy en het Motorstraatgebied. Maar er is meer, want het Hart van Zuid heeft ook grote sociaal-culturele ambities. Deze ambities zijn vorig jaar geformuleerd tijdens de Recht uit het Hart-sessies en vastgelegd in het Hart Sociaal!, het spin-off programma voor het Hart van Zuid. Ook is er een maar ook het 10-puntenprogramma. Hierin staan tien sociale projecten die op korte of middellange termijn zijn te realiseren en waarbij de belanghebbenden zijn betrokken bij de uitvoering.

Hart van Zuid is een samenwerkingsverband tussen gemeente Rotterdam, deelgemeente Feijenoord, Pact op Zuid, deelgemeente Charlois en alle partners in en om het Zuidpleingebied.

Wervelende presentatie

Tijdens de aftrap is er een wervelend programma met presentaties van de betrokken bestuurders, theatersport door leerlingen van Zuid, een loterij met spectaculaire prijzen en de start van de eerste projecten uit het 10-puntenprogramma van het Hart Sociaal!

Aanmelden

Kom ook en maak kans op een gratis jaarabonnement van de RET, een gratis passe-partout voor North Sea Jazz 2009 of 100 euro beltegoed!

U kunt u aanmelden via www.hartsociaal.nl of SMS HART + je e-mail adres naar 2211.

Toegang is gratis, geen bijkomende SMS-kosten.