Universiteit Leiden

Gezondheidsweek: het Universitair Sportcentrum komt naar je toe

Sporten en gezondheid, gezondheid en sporten, het heeft allemaal met elkaar te maken. Beweging is en blijft een sleutelwoord. Vandaar dat het Universitair Sportcentrum, in dit nieuwe jaar, op bezoek komt bij diverse faculteiten. Met een sportief en gezond programma speciaal voor alle personeelsleden met een goed voornemen.

Het dagprogramma
Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn we op locatie aanwezig voor het geven van informatie en tips voor een gezonde en sportieve levensstijl. Verder kunt u een aantal apparaten uitproberen. Een submaximaaltest doen op een ergometer of stepsbankje. Even trainen op een crosstrainer. Of tussen 12.00 en 13.00 uur een mini-workshop volgen.

Mini-workshops
Tussen 12.00 uur tot 13.00 uur kunt u meedoen met een van de 10 minuten durende mini workshops. Deze worden in een aparte ruimte gegeven en er is geen speciale sportkleding voor nodig.


+ 12.00 Buikspiertraining

+ 12.15 Body Shake

+ 12.30 Pilates

+ 12.45 Buikspiertraining

Wanneer en waar?


+ Maandag 26 januari: Wiskunde- en Natuurwetenschappen: locatie Gorlaeus

+ Dinsdag 27 januari: Sociale Wetenschappen: locatie Pieter de la Court

+ Woensdag 28 januari: Rechtsgeleerdheid: locatie Kamerlingh Onnes Gebouw

+ Donderdag 29 januari: Geesteswetenschappen: locatie Lipsius

Op alle genoemde locaties is uiteraard ook het personeel van de andere universitaire afdelingen van harte welkom. Meer informatie op de website van het Universitair Sportcentrum

20/1/2009