Gemeente Vlaardingen


Burgemeester Bruinsma reikt horecaprijs De Vlaardingse UITblinker uit

20 januari 2009

Op maandag 26 januari a.s. weten we wie de horecaprijs De Vlaardingse UITblinker 2008 heeft gewonnen. Om 20.00 uur reikt burgmeester Bruinsma tijdens een feestelijke avond deze prijs uit in Café D Oude Stoep aan de Smalle Havenstraat 5 in Vlaardingen. De genomineerden zijn Malle Babbe, De Waal, De Zeeman, De Notaris en Loenz. De avond is vanaf 19.30 uur geopend voor publiek.

Elk Vlaardings horecabedrijf dat iets extras doet voor zijn gasten, zoals speciale of spraakmakende activiteiten of op een andere manier bijdraagt aan een bruisend horecaleven in Vlaardingen, kan in aanmerking komen voor de Vlaardingse UITblinker. Tijdens de avond maakt jury-voorzitter Helen de Koning-Hoogland bekend welke horecagelegenheid de prijs in 2008 heeft verdiend.

De Vlaardingse UITblinker is een wisseltroffee en is in 2004 ingesteld door de Vlaardingse gemeenteraad om een prettig en veilig uitgaansklimaat te bevorderen. Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Vlaardingen ondersteunt de promotie van de prijs.

Horecagids
Tijdens de feestelijke avond wordt het eerste exemplaar van de Vlaardingse Horecagids Verrassend Bruisend Vlaardingen overhandigd.