Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 21 januari 2009

Uniek radioprogramma over Haagse krachtwijken

Den Haag FM, de lokale omroep van Den Haag, zendt komende maandag 26 januari een uniek radioprogramma uit over het Haagse Krachtwijkenbeleid. Het programma met de naam 'De Avond van de Haagse Krachtwijken' is te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur. De uitzending komt tot stand met medewerking van tientallen Haagse studenten.

Het programma wordt genaakt in samenwerking met tientallen studenten van de opleiding Bestuurskunde en Overheidsmanagement van de Haagse Hogeschool. De tweedejaarsstudenten hebben zich de afgelopen periode verdiept in de Haagse Krachtwijken en contacten gelegd met bewoners, instellingen, politici en andere actoren in de wijken.

In de uitzending zullen verantwoordelijk politici, waaronder Staf Depla (PvdA Tweede Kamerlid) en coördinerend wethouder Henk Kool, live in de studio geconfronteerd worden met de wensen en kritiek van de vertegenwoordigde organisaties en bewoners. Ook de minister voor Wonen, Wijken en Integratie Eberhard van der Laan zal meewerken aan de eenmalige radiouitzending (ovb).

Het programma wordt gepresenteerd door Sandra Amatbasoeki (Den Haag FM) en de studenten Migel Davids en Jacqueline van Rooije.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle Den Haag FM programma's live uit de 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.



Ingezonden persbericht