Gemeente Smallingerland


* | Agenda

* | Vervolg vrouwelijke ondernemers

Vervolg vrouwelijke ondernemers

Derde avond in een serie van vijf.

Maandag 26 januari is er opnieuw een thema-avond voor (startende) vrouwelijke ondernemers. Deze keer nemen de Rabobank en ABN-AMRO de organisatie op zich, die het thema 'Financieren en Verzekeren' heeft. De avond staat in het teken van zaken waar een bank op let bij financieren en verzekeren. Welke risico's loopt u als ondernemer? Deze en andere strategische vragen komen onder andere aan bod en kunnen bepalend zijn voor de toekomst van uw onderneming. De presentaties worden afgewisseld met speeddates, waarin de ondernemers in gesprek kunnen gaan met adviseurs van beide banken over persoonlijke ambities en vragen.

De bijeenkomst is de derde in een serie van vijf en zijn een initiatief van de gemeenten Smallingerland en Opsterland, de Kamer van Koophandel, de Beleefbibliotheek, Rabobank, ABN-AMRO en Nicolai & Tabak. Eerder al organiseerden de gemeenten Smallingerland en Opsterland samen met de KvK een geslaagde avond, waar zo'n 100 vrouwelijke ondernemers op af kwamen.

De avond in het hoofdkantoor van de Rabobank aan de Lavendelheide 15, begint om 19.30 uur. Aanmelden via de website
www.vrouwelijkeondernemers.nl of via email
startersdesk@drachten.rabobank.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sietse de Jong, adviseur Bedrijven Rabobank Drachten, telefoonnummer (0512) 58 77 74.