Politie Gelderland-Zuid

Kopstaartbotsing met drie autos

Lent, 26-01-2009 o Zondagmiddag raakten drie autos betrokken bij een aanrijding op de Prins Mauritssingel in Lent. Nadat een kopstaartbotsing tussen twee autos had plaatsgevonden, botste een derde auto op een van de stilstaande voertuigen.

Een korfbalteam reed met twee autos vanuit Nijmegen richting Arnhem over de Prins Mauritssingel. De voorste auto remde bij de verkeerslichten omdat het volgens de bestuurder, een 22-jarige Nijmegenaar, oranje was. De auto achter hem, bestuurd door een 25-jarige Nijmeegse, kon echter niet meer op tijd remmen en botste op die auto.

De voorste auto reed naar de vluchtstrook, de andere auto bleef staan. Daar botste vervolgens een derde auto op. Deze auto werd bestuurd door een 37-jarige vrouw uit Zweden.

Bij de aanrijdingen raakten twee vrouwen gewond, een inzittende van de middelste auto en de Zweedse bestuurster. De brandweer knipte het dak uit de middelste auto om een inzittende te bevrijden. Beide slachtoffers werden met nekklachten naar het Radboudziekenhuis gebracht. (11)

Laatst gewijzigd 26-01-2009 11:46 | © Regio Gelderland-Zuid |