Politie Zuid-Holland-Zuid

26/01 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 26-01-2009 o Persberichten District I

DURE AVOND VOOR 20-JARIGE BROMFIETSER
DORDRECHT De politie heeft een 20-jarige bromfietser uit Purmerend zondagavond 25 januari een duur avondje bezorgd. De man was rijdende op zijn bromfiets aangetroffen op de Prinses Julianaweg. Het bleek dat zijn bromfiets niet was verzekerd en dat de man geen rijbewijs bij zich had. Ook had de man nog een boete openstaan van 330 Euro. Nadat deze boete was betaald en de man zijn bromfiets had laten staan mocht hij weer naar huis.

MAN BEDREIGT ECHTGENOOT MET MES
DORDRECHT Een 36-jarige inwoner van Dordrecht is zondagavond 25 januari aangehouden voor huiselijk geweld. De man had even daarvoor in de echtelijke woning aan de Bisschopstraat zijn vrouw bedreigd met een mes. Van dit incident was de 13-jarige dochter getuige was geweest. Zij was daar zo van geschrokken dat zij de politie had gealarmeerd. De politie heeft vervolgens de man aangehouden voor huiselijk geweld. De 35-jarige echtgenote raakte lichtgewond aan haar duim. Zij heeft aangifte gedaan.

DRONKEN POOL MAG ROES UITSLAPEN OP POLITIEBUREAU DORDRECHT Een dronken Pool is zondagmiddag 25 januari aangehouden voor openbare dronkenschap. De politie had al een melding gekregen van een vervelende man in een eetgelegenheid aan de Jagerweg. Toen zij daar aankwam bleek de vogel al gevlogen. Even later zagen de politieagenten een dronken man aanbellen bij verschillende woningen. Toen hem werd gevraagd wat hij deed was hij niet aanspreekbaar. Hierop werd besloten de man aan te houden. Maandagochtend om 09.00 uur is de inmiddels weer nuchtere man heengezonden met een bekeuring op zak.