Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam



---

Informatie voor omwonenden Sloterijsparadijs

26 januari 2009

Geluid
Om de sfeer te verhogen zal tijdens de publieksopeningstijden van de schaatsbaan van 15.00 tot 21.00 uur (zachte) achtergrondmuziek worden gedraaid van Sky Radio. De versterkte muziek tijdens de activiteiten zal maximaal 75 db bedragen. Het geluid staat richting de Sloterplas opgesteld.

Parkeermaatregelen en verkeersdoorgang
Om de extra toestroom van auto's te kunnen opvangen worden aan de zuidkant van de Noordzijde circa 45 extra parkeerplaatsen gerealiseerd. Deze komen deels in de berm en deels op het zuidelijke deel van het fietspad. Dit deel van het fietspad wordt afgesloten voor fietsverkeer. Fietsers komend van het circuit worden omgeleid langs het noordelijke fietspad van de Noordzijde. Langs de Noordzijde wordt een aantal parkeerplaatsen gebruikt voor bussen ten behoeve van het schoolschaatsen op werkdagen van 9.00 tot 15.00 uur. Het terrein voor Café Oostoever en de onderdoorgang zal afgesloten zijn voor wandelaars. Wandelaars kunnen gebruik maken van het voetpad langs de waterkant.

Schoonmaak
Er wordt extra afval ingezameld bij de schaatsbaan en er wordt extra geveegd en geprikt in het gebied rondom de schaatsbaan, zodat de overlast van zwerfafval wordt beperkt.

Veiligheid
Op het terrein is tijdens van het evenement een EHBO-post aanwezig. De veiligheidscoördinator van het stadsdeel is verantwoordelijk voor de veiligheid rond het evenement. Tijdens de publieksopeningstijden zijn er medewerkers Toezicht en veiligheid aanwezig rondom de schaatsbaan om overlast tegen te gaan. 's Nachts is het evenemententerrein afgesloten en is er beveiliging aanwezig om het terrein te bewaken. Bij overlast kunt u contact opnemen met de politie, T 0900 8844.

Klachten van omwonenden
Door bovenstaande maatregelen hopen wij de overlast voor omwonenden zoveel te beperken. Klachten over geluidsoverlast kunnen gemeld worden op T 020 5513456 van de dienst Milieu en Bouwtoezicht. Ook kunt u de politie bellen op T 0900-8844. Klachten van andere aard kunt u melden op T 14 020 (vijfcijferig nummer).

---