Ingezonden persbericht


Persbericht

Zuinigheid kent geen crisistijd
Fred en Annet helpen Nederland met besparen

Amsterdam, 26 januari 2009 - Nederlanders wordt vaak verweten dat ze zuinig zijn. En dat klopt. Uit onderzoek van web-log.nl en besparingsblog FredenAnnet.nl blijkt dat 92% van de Nederlanders in ieder geval regelmatig nadenkt over mogelijke besparingen. De kredietcrisis heeft daar overigens weinig verandering in gebracht, geeft ruim driekwart van de ondervraagden aan. Toch vindt 46% van de respondenten dat ze daar nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Besparingstips van Fred óf Annet
FredenAnnet.nl helpt Nederland met besparen zonder dat daarbij moet worden ingeleverd op de kwaliteit van leven. Iedere dag geven Fred en Annet op deze nieuwe besparingsblog tips waardoor de portemonnee zoveel mogelijk gevuld blijft. Ook geeft de site de mogelijkheid om besparingstips achter te laten voor de andere bezoekers. Op deze manier wil FredenAnnet.nl met direct toepasbare tips mensen helpen om onnodige kosten te voorkomen.

Bezuinigen als lifestyle
Zowel Fred als Annet posten binnen verschillende categorieën, zoals auto, energie, recepten en boodschappen over de manier waarop zij besparen in hun dagelijkse leven. Dit varieert van een tip hoe je voordeliger producten online kunt bestellen tot en met een goedkoop te bereiden recept en manieren om low budget op vakantie te gaan. Dit alles op een luchtige en praktische manier om het besparen zo eenvoudig én leuk mogelijk te maken.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ilse media groep
Ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste digitale uitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van 160 websites, waaronder Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl, SchoolBANK.nl en web-log.nl bereikt ilse media ca. 80 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. Ilse media exploiteert tevens de vrouwen- en woonsites van Sanoma Uitgevers, de Jonge Gezinnen sites en TVGids.nl. Sinds 2006 is ilse media ook actief op mobiel internet. Het mobiele netwerk van ilse media bestaat inmiddels uit 15 websites, waaronder Startpagina.mobi, mobiel.NU.nl, web-log.mobi en mobiel.Kieskeurig.nl. Het hele ilse media netwerk heeft per maand meer dan een miljard pageviews.

Ilse media is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites is Sanoma Uitgevers de grootste multimediale uitgever in Nederland.

Meer informatie over de ilse media groep: www.ilsemedia.nl



Ingezonden persbericht