Ingezonden persbericht


Persbericht

Ezwim en Movero kondigen wereldwijd samenwerkingsverband aan.

Complete 'Enterprise mobility lifecycle' oplossing maakt controle op telecommunicatie mogelijk

Amsterdam, 26 januari 2009 - Ezwim, wereldwijd marktleider op het gebied van Telecom Expense Management en Movero Technology, een toonaangevende aanbieder van beheersdiensten voor mobiele telefoons binnen bedrijven, hebben onlangs een wereldwijde samenwerking gesloten. Door de integratie van hun respectievelijke Software-as-a-Service (SaaS) platformen (TTMTM en MaestroTM) is het nu mogelijk om de levenscyclus van mobiele apparatuur eenvoudig te managen. Het geïntegreerde aanbod speelt in op de behoefte van internationale bedrijven om inzicht en controle te krijgen over de totale 'enterprise mobility lifecycle'.

Bedrijven hebben te maken met snelstijgende telecomuitgaven, een ingewikkeld aanbod van telecom-aanbieders en complicaties op het gebied van technische support; tevens proberen bedrijven het tempo van de snel veranderende (telecom)omgeving bij te houden. Het samenwerkingsverband tussen Ezwim en Movero biedt bedrijven een dienst die hen in staat stelt om hun mobiele apparatuur te managen en tegelijkertijd inzicht en controle te houden over de kosten, ongeacht het aantal mobiele apparaten, kantoren en landen dat hierbij betrokken is. Bedrijven kunnen de Software-as-a-Service dienst binnen enkele dagen in gebruik nemen waarbij de mogelijkheid bestaat om de service direct uit te breiden indien hier behoefte aan is.

"In het huidige economische klimaat centraliseren internationale bedrijven hun telecom management om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en kosten te besparen," zegt Ron Van Valkengoed, Managing Director van Ezwim. "Movero is, met hun complete en op de levenscyclus gerichte aanpak, markleider op het gebied van het managen van grootschalige mobiliteit binnen bedrijven. Door onze twee toonaangevende SaaS-platformen te integreren tot één dienst kunnen wij een unieke, innovatieve en wereldwijde oplossing bieden."

"Onze klanten verlangen een totaaloplossing voor het managen van hun mobiele diensten. Hierbij gaat het om een oplossing die de mobiele levenscyclus in ogenschouw neemt, van het ontwikkelen van bedrijfsregels met betrekking tot gebruik en inkoop tot aan het managen van de uitgaven en het bieden van support, " zegt Melanie Gray, president en CEO van Movero. "Ezwim's Telecom Expense Management diensten zijn toonaangevend in onze industrie met unieke diensten die in kostenbeheersing voorzien tot op het detailniveau van een individueel telefoongesprek en bieden bovendien alle voordelen van een shared service. We zijn verheugd dat we onze klanten de combinatie van ons Maestro platform volledig geïntegreerd met Ezwim TTMTM expense management oplossing kunnen aanbieden."

Het geïntegreerde aanbod, beschikbaar in Q1 2009, biedt een real-time overzicht van mobiele apparatuur en diensten door middel van een aangepaste en snel uit te breiden web interface. De web interface is gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen aan de wireless wensen van een bedrijf. Het aanbod voorziet in een aanpak die de volledige levenscyclus omvat: van een aanpak voor het ontwikkelen van beleid , inkoop en administratie van diensten tot aan het managen van onkosten bij diverse telecom-aanbieders, waardoor een effectievere kostencontrole, service en ondersteuning mogelijk wordt gemaakt. Over Ezwim
Ezwim, wereldwijd marktleider in Telecom Management, levert Telecom Expense Management en Telecom Service Management software aan bedrijven en operators. Ezwim's diensten maken telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim's diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen. Ezwim is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die meer dan 1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel ondersteunt. Ezwim heeft klanten in alle toonaangevende marktsegmenten en Global 2000 bedrijven vertrouwen op Ezwim diensten voor het effectief managen van hun telecommunicatie. Bezoek voor meer informatie www.ezwim.com.

Over Movero Technology
Movero Technology is een toonaangevende aanbieder van managed IT diensten die zich volledig richten op mobiliteit. De Movero diensten helpen klanten om mobiele apparatuur succesvol te gebruiken en te managen binnen de bedrijfsomgeving. Movero combineert de inzet van IT experts met betrouwbare en schaalbare technologie en bestaande processen om een complete managed mobiliteitsoplossing te bieden. Movero's unieke integratie van het Maestro mobiliteitsplatform met 24×7 ondersteuningsdiensten stellen IT professionals van bedrijven in staat om mobiliteitsondersteuning te bieden, zichtbaarheid en productiviteit te vergroten en mobiele werkers op een efficiënte manier het hoogste niveau van service te bieden tegen de laagste (operationele) kosten.

Voor meer informatie
Ezwim BV
Wendy van Meer, Marketing Directeur
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com