Ingezonden persbericht


Persbericht

Yasuhiro Kiuchi aangesteld als nieuwe Managing Director van Citizen Systems Europe

Londen, 26 januari 2009 - Citizen Systems Europe maakt bekend dat het een nieuwe Managing Director heeft aangesteld: Yasuhiro Kiuchi is in deze functie benoemd. De nieuwe aanstelling valt samen met het vertrek van de scheidende Managing Director Norimitsu Kato. Na vijf dienstjaren in het Europese bedrijf, gaat Kato terug naar Japan. Tijdens de periode onder Kato is Citizen van een Europese gebaseerde fabrikant van dot-matrix printers uitgegroeid tot een marktleider in thermische printers en calculators.

Yasuhiro Kiuchi heeft 22 jaar ervaring binnen Citizen, waaronder internationale opdrachten in Groot-Brittannië en Hong Kong. Dit zal zowel hem als het bedrijf goed van pas komen aangezien hij verantwoordelijk is voor alle zaken op het gebied van 'Point Of Sale' binnen Europa. Dit wordt nu geleid en ondersteund vanuit de vestiging in Esslingen (D).

Citizen kan - dankzij het grote aanbod label- en bonnenprinters - via haar distributiekanalen aan eindgebruikers marktleidende oplossingen bieden. Het bedrijf zal de markt blijven bedienen vanuit haar hoge reputatie voor kwalitatief hoogstaande producten en merkleiderschap.

Voor redactionele informatie of foto:
Influx PR - Jakob Brons - Telefoon: 055 - 3663034 - www.influx-pr.com E-mail: Jakob@influx-pr.com

Voor meer informatie over de Citizen-producten of resellers: Citizen Systems Europe - Park House, 643 - 651 Staines Road, Feltham. TW14 8PA. United Kingdom
Tel.: +44 (0)20 8893 1900 - Fax: +44 (0)20 8893 0080 E-Mail: mbeauchamp@citizen-europe.com www.citizen-europe.com

Over Citizen Systems Europe
Citizen Systems Europe is actief vanuit locaties in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland en bedient Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De onderneming biedt een uitgebreide reeks thermische printers voor toepassingen in industrie, detailhandel en gezondheidszorg. Daarnaast worden mobiele barcode- en labellingapplicaties geproduceerd. De producten worden altijd geleverd en ondersteund via een netwerk van gespecialiseerde partners.

Citizen Systems Europe is een volledige dochteronderneming van Citizen Systems Japan en tegelijk een onderdeel van de Citizen Watch Company Japan, een wereldwijde organisatie en producent van o.a. de beroemde CITIZEN horloges, mini-printers en industriële printsystemen, gereedschapsmachines en kwartsoscillatoren.

Meer info: www.citizen-europe.com