Ingezonden persbericht




PERSBERICHT Alblasserdam, 26 januari 2008

Gerard Slob nieuwe account executive

Nieuw-Lekkerlander schakel tussen de Mondial Verhuisbedrijven en bedrijven die verhuizen

Gerard Slob (19) heeft onlangs het team van Mondial Movers versterkt. Hij is aan de slag gegaan als account executive.

De Nieuw-Lekkerlander is bij Mondial Movers de schakel tussen de Mondial Verhuisbedrijven en bedrijven die gaan verhuizen. Hij zorgt er voor dat alles op het juiste moment gebeurt en controleert de voortgang van de verhuizing via het verhuisdossier. Ook coördineert hij de uitvoering en afwerking van projectverhuizingen.

Voor Gerard betekent zijn benoeming ongetwijfeld een vliegende start van zijn carrière. De kennis die hij tijdens zijn eerste jaar aan de opleiding Bedrijfseconomie opdeed, zal hem ongetwijfeld goed van pas komen.

Gerard Slob vervangt Niels Woldhuis, die zijn carrière vervolgt bij de Telegraaf Media Groep in Rotterdam.

Mondial Movers, gevestigd aan de Kelvinring in Alblasserdam, is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Foto: Gerard Slob is bij Mondial Movers onlangs aan de slag gegaan als account executive. Foto: Mondial Movers. Bijlage: Factsheet Mondial Movers

|