Persbericht

26 januari, 2009

Avanade stelt nieuwe business analyst en projectmanager aan

~ Susan Mitchell en Terry Evers in dienst getreden bij Avanade Nederland ~

Avanade, een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen, heeft sinds kort twee nieuwe specialisten in dienst. Susan Mitchell is aangesteld als enterprise business analyst en Terry Evers bekleedt de functie van projectmanager. Zij versterken sinds eind 2008 het consultancyteam in Almere.

In haar nieuwe functie is Susan Mitchell verantwoordelijk voor de analyse en vertaling van zakelijke behoeften naar oplossingen die zijn gebaseerd op Microsoft-technologieën. Daarnaast is zij gespecialiseerd in MOSS 2007/SharePoint en 'Het nieuwe werken'. Voordat zij in dienst trad bij Avanade Nederland was zij onder andere werkzaam als MOSS 2007- en SharePoint-consultant bij Celanese in de chemische sector. Daarvoor was ze als office manager betrokken bij het opzetten en implementeren van ITIL-projecten. "Tijdens mijn carrière ben ik steeds zoekende geweest naar een plekje waar ik mijn vakkennis en liefde voor IT kon combineren in een functionele rol. Avanade is voor mij een perfecte balans tussen service en technologie en daarnaast is het een club van deskundige en gedreven mensen."

Terry Evers is afkomstig van de Hogeschool van Amsterdam waar hij verschillende IT gerelateerde servicefuncties heeft bekleedt. Zo was hij onder andere werkzaam als proces- en projectmanager bij diverse multidisciplinaire projecten en infrastructuurspecialist. In zijn nieuwe functie als projectmanager bij Avanade Nederland is hij op dit moment verantwoordelijk voor de implementatie van het ECM-programma bij ProRail en het succesvol opleveren van dit project. "Wat mij aantrok in deze functie is de diversiteit van klanten, het internationale aspect en het feit dat ik altijd bezig ben met de nieuwste Microsoft-technologieën. Ik houd me bezig met uitdagende projecten en Avanade biedt uitstekende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor mij waren dit de juiste ingrediënten om een volgende stap te zetten in mijn loopbaan."

(298 woorden)