Ingezonden persbericht


Dankzij Infor kunnen kledingproducenten de modetrends bijhouden

De uitbreiding van Infor PLM Runtime en integratie met Microsoft Outlook verbeteren snelheid en samenwerking

Barneveld - 26 januari 2009 - Infor heeft vandaag een nieuwe versie aangekondigd van Infor PLM Runtime, een uitgebreide Product Lifecycle Management (PLM) oplossing voor de kleding- en schoenenindustrie. Met de nieuwste versie van PLM Runtime is integratie mogelijk met Microsoft Outlook®-clients, zodat in de hele keten zonder hoge IT-kosten samenwerking bij het ontwerp mogelijk is en bedrijven hun producten sneller op de markt kunnen brengen. Door de integratie van PLM Runtime met Outlook kunnen gebruikers tekeningen en stijlinformatie van de PLM-software delen via e-mail, zodat kleding- en schoenenfabrikanten beter in staat zijn nieuwe producten te ontwikkelen en met leveranciers samen te werken. Leveranciers en partners kunnen de informatie beoordelen, wijzigingen aanbrengen en op een efficiënte manier terugsturen naar de afzender die de veranderingen kan opnemen in PLM Runtime. "Voorheen waren kledingbedrijven gewend om maar eens per seizoen een nieuwe lijn te lanceren. Nu brengen zij echter gedurende het hele jaar nieuwe producten op de markt in een poging om de alsmaar veranderende stijlen en trends bij de consumenten te volgen", aldus Rory Granros, directeur solution marketing, process industries van Infor. "Door de verbeteringen in PLM Runtime kunnen zowel kleine als grote kleding- en schoenenfabrikanten tijdens het ontwerpproces samenwerken met leveranciers, zodat ze de modewisselingen bij kunnen houden tegen lage IT-kosten, wat vooral in een neergaande economie van belang is." Andere uitbreidingen van PLM Runtime versie 4.7 omvatten een verbeterde gebruikerskwaliteit en functionaliteit. De software biedt meer mogelijkheden voor het ontwerp van producten met meerdere kleurpaletten en gebruikers beschikken nu over menu's met een boomstructuur waardoor samengestelde producten gemakkelijker gelokaliseerd kunnen worden. Infor PLM Runtime is beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Duits en vereenvoudigd Chinees. Ga voor meer informatie naar http://www.infor.com/product_summary/plm/runtime/.

Over Infor
Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware. Voor meer informatie naar, bezoek www.infor.com.

# # #

Deze aankondiging geeft de richting aan die Infor mogelijk kiest met betrekking tot de hier beschreven producten, waarbij Infor zich het recht voorbehoudt de hier weergegeven informatie, met of zonder kennisgeving, te wijzigen. Deze aankondiging verplicht Infor tot niets en dit document of delen daarvan kunnen niet gebruikt worden voor het nemen van beslissingen. Infor is niet verplicht om de aangegeven verbeteringen, upgrades, producten of functionaliteit te ontwikkelen of te leveren, zelfs als dit in deze aankondiging wordt beschreven en woorden bevat als "voorzien", "geloven", "verwachten", "van plan zijn", "kan", "plan", "project", "voorspellen", "zou", "zal" en/of vergelijkbare uitdrukkingen. De productontwikkeling bij Infor wordt beïnvloedt door vele factoren en de aard, inhoud en timing van toekomstige productversies blijven voorbehouden aan Infor. Deze aankondiging mag, geheel of gedeeltelijk, geen onderdeel uitmaken van een overeenkomst met Infor of een van haar dochtermaatschappijen of gelieerde ondernemingen. Infor wijst nadrukkelijk elke aansprakelijkheid af met betrekking tot deze aankondiging.



Ingezonden persbericht