Diksdirect.nl loopt voor op besluit ministerraad opzeggen verzekering


Verzekeringen al jaren per dag opzegbaar

IJSSELSTEIN, 20090126 -- Vandaag zal de ministerraad een wetsvoorstel behandelen dat bedrijven moet verbieden om lidmaatschappen stilzwijgend te verlengen. Daarnaast kwam Allsecur vandaag met een bericht dat zij de eerste autoverzekeraar zijn die niet stilzwijgend verzekeringen verlengen. Dit is niet juist.

De verzekeringssite diksdirect.nl heeft al sinds 2005 verzekeringen die per dag opzegbaar zijn. "Bijna al onze verzekeringen die via diksdirect.nl worden afgesloten zijn per dag opzegbaar ", aldus Marc Diks, eigenaar van de website. "Klanten willen tegenwoordig zelf bepalen wanneer ze een verzekering willen beëindigen en wij bieden onze klanten deze vrijheid."

Allsecur kwam vandaag met een bericht dat zij de eerste autoverzekeraar zijn die niet stilzwijgend verzekering verlengen. Dit is niet juist. Naast de website diksdirect.nl heeft ook internetverzekeraar "verzekeruzelf.nl" al jaren de mogelijkheid om verzekeringen per dag op te zeggen.

Diksdirect.nl is een website van Assurantiekantoor Diks. Al meer dan 15 jaar een specialist op het gebied van autoverzekeringen voor oldtimers, Porsche, Campers, personenauto's en bedrijfsauto's.

Kijk op: http://www.diks.nl