Ekon BV neemt Infor ERP LN in gebruik


Ekon BV, een van de recycling bedrijven van Royal Lankhorst Euronete Group, heeft Infor ERP LN per 1 januari 2009 in gebruik genomen

VEENENDAAL, 20090126 -- Na een implementatie traject van 8 maanden heeft Ekon Infor ERP LN in gebruik genomen. De oude applicaties zijn daarmee volledig vervangen door Infor ERP LN. Hierbij ondersteunt Infor ERP Ln alle bedrijfsprocessen in het productie proces van Ekon dat 24 uur per dag en 5 dagen per week actief is.

Als aanvulling op het registeren van het materiaal verbruik op basis van de vastgelegde recepturen is een webapplicatie ontwikkeld door c)solutions (onderdeel van de Claresco groep) welke rechtstreeks gekoppeld is aan Infor ERP LN.

"Een grote stap vooruit in de geintegreerde informatie voorziening binnen Ekon en een eerste stap binnen de groep in Nederland" aldus Ed Flohr, Algemeen Directeur. "Na een selectietraject, waarin zowel gekeken is naar de gewenste functionaliteit voor de Recycling bedrijven als ook voor de Touwfabrieken, is voor Infor ERP Ln gekozen met Korade als implementatiepartner.

Een professionele en prettige partner om mee samen te werken" aldus Frank van Rooden, Overall project coordinator.

Ekon ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en unieke kunststof producten volgens het vlakextrusie proces. Een sterke partner: hierbij kan tevens gebruik gemaakt worden van de expertise en mogelijkheden van de Royal Lankhorst Euronete Group, waarvan Ekon sinds 2002 deel uit maakt.

Over Korade BV: Korade (www.korade.nl) is een klantgerichte ICT dienstverlener met een focus op ERP-dienstverlening rondom de Infor Baan & ERP LN producten. Korade is in Nederland de grootste onafhankelijke Infor dienstverlener, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze. Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van migraties als ook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van haar klanten.





Ingezonden persbericht