SUM= is verhuisd


Nieuwe lokatie met ruime logistieke mogelijkheden

ROTTERDAM, 20090126 -- Sum=printmanagement is per 1 januari verhuisd naar een nieuwe lokatie in Rotterdam. Met de verhuizing heeft de onderneming gekozen voor een modern kantoor met een groot warehouse voor haar klanten.

Het warehouse bevat bijna 3000 palletplaatsen en tevens ruime pick/pack mogelijkheden.

"Sum=, holding van Sum=printmanagement, heeft ambitieuze plannen en heeft hiervoor een groter kantoor nodig maar ook logistieke oplossingen voor haar klanten", aldus de nieuwe CEO Marcel Winkelman.

"De markt is sterker in beweging dan ooit en het moment is aangebroken om te investeren in nieuwe activiteiten maar tevens in nieuwe mensen en mogelijkheden. Wij zijn trots op de nieuwe huisvesting en openenen deze feestelijk op 13 februari a.s.", zo vervolgt hij.

Marcel Winkelman is aangetrokken als nieuwe CEO om de ambities van de onderneming waar te kunnen maken. Dit betekent onder andere samenwerking met andere bedrijven maar tevens participatie en wellicht overnames. Ook het zelf starten van activiteiten zullen hiervan onderdeel zijn.

"Een van de directeuren heeft de afgelopen periode met veel succes een nieuwe printmanagement bedrijf opgericht voor Cendris, te weten Cendris Print Management. Wij weten als geen ander wat erbij komt kijken en op welke wijze wij voordeel voor klanten moeten genereren", aldus Winkelman.

Sum=printmanagement is de grootste printmanagment onderneming van de Benelux en werkt voor vele nationale en internationale ondernemingen.

Sum=





Ingezonden persbericht