Ingezonden persbericht


persbericht

Enrique Iglesias schittert in nieuwe tv-commercial Sky Radio 101 FM

Naarden, 23 januari 2009 | Vanaf aanstaande maandag schittert Enrique Iglesias in de nieuwe tv-commercial van Sky Radio 101 FM. In deze commercial speelt de wereldberoemde zanger namelijk de hoofdrol. Hij nodigt luisteraars uit om mee te doen aan een actie van de non-stop muziekzender waarbij ze kans maken op een unieke prijs: samen met vier vriendinnen als vip naar een concert van Enrique Iglesias en een meet & greet in zijn kleedkamer!

Van 26 januari tot en met 14 februari kunnen Sky Radio-luisteraars het woord vip sms'en naar 4628 (60 c.p.o.b.) om kans te maken op deze schitterende hoofdprijs: samen met vier vriendinnen als vip naar een concert van Enrique Iglesias. De winnaars worden in stijl opgehaald in een limousine, gaan heerlijk dineren en daarna genieten van het concert van Enrique Iglesias. Na afloop slapen zij in een trendy hotel. En dat is nog niet alles. Want na het concert hebben ze een personal meet and greet met de wereldster... in zijn kleedkamer! Een plek waar maar weinig mensen mogen komen, maar speciaal voor de winnaars van Sky Radio 101 FM maakt Enrique graag wat tijd vrij. Enrique Iglesias
Enrique Iglesias is een Spaanse wereldster. Aanvankelijk zong Enrique alleen in het Spaans, maar breidde tegen het einde van de jaren '90 zijn repertoire uit met songs in het Engels en Frans. Als acteur is Iglesias sinds enkele jaren ook actief. Enrique is bekend van hits als 'Bailamos', 'Rhythm Divine', 'Hero', 'Escape', 'Can You Hear Me' en 'Away'. Onlangs bracht hij zijn 'Greatest Hits' album uit.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.