Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Internetsites Hof van Wageningen en Restaurant EatCetera gaan online.

Vol trots presenteren Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum en Restaurant Eatcetera de nieuwe websites. Na de naamswijziging, logoaanpassing en de bouw van Restaurant EatCetera was het grote wachten op de internetsites.

Inmiddels is het zover, www.hofvanwageningen.nl en www.eatcetera.nl zijn online. Alle informatie over het hotel en congrescentrum en het à la carte Restaurant EatCetera is te vinden. De beide sites geven goed de huisstijl weer en ademen een warme sfeer uit.

Zo geeft www.hofvanwageningen.nl een duidelijk beeld van de congresmogelijkheden, de weekendarrangementen en de muziekevenementen die plaatsvinden in Hof van Wageningen.

www.eatcetera.nl geeft een impressie van het prachtige interieur en natuurlijk zijn de menukaarten weergegeven. Als extra kan gebruik gemaakt worden van het gastenboek. Beide sites zijn in het Nederlands en Engels ingezet.

Nathalie van der Molen
Manager Sales and Reservations

Hof van Wageningen l Hotel en Congrescentrum l Lawickse Allee 9 l 6701 AN Wageningen T +31-(0)317-490458 l F +31-(0)317-490453 l E nathalie.vandermolen@wicc.nl l W www.wicc.nl