Ingezonden persbericht


F5 start inruilprogramma voor Alteon-applicatieswitches van Nortel Networks

Marktleider in Application Delivery Networking (ADN) helpt Alteon-klanten van het in financiële moeilijkheden verkerende Nortel Schiphol-Rijk, 26 januari 2009 â¤* F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV), wereldwijd marktleider in Application Delivery Networking (ADN), start een programma om gebruikers van Alteon-applicatieswitches van het in moeilijkheden verkerende Nortel Networks te helpen. Het programma omvat gunstige inruilregelingen en maatwerkadvies om de migratie van Alteon-systemen naar BIG-IP Application Delivery Controllers van F5 te vereenvoudigen.

'Application Delivery Networking is erg belangrijk in grote datacenters. In de huidige economische situatie moeten klanten er zeker van kunnen zijn dat hun bedrijfskritische infrastructuur in vertrouwde handen is, het liefst bij een stabiele marktleider', zegt Dan Matte, Senior Vice-President Marketing and Business Development van F5. 'Uitstekende wereldwijde ondersteuning van, en betrokkenheid bij klanten en de markt op de lange termijn zijn van groot belang voor leveranciers in de application delivery-branche. Als gerenommeerd marktleider en innovatief bedrijf hebben we bewezen dat we deze eigenschappen hebben. We verwelkomen Alteon-klanten dan ook van harte en bieden ze dezelfde stabiliteit, ondersteuning en betrouwbaarheid waarvan andere F5-klanten in de gehele wereld profiteren.'

Nortel Alteon-klanten kunnen een aantal Nortel Alteon-producten inruilen tegen een F5 BIG-IP-oplossing. Daarnaast kunnen ze tot negenduizend dollar ontvangen voor ingeruilde switches. Voor meer informatie over het inruilprogramma van F5 voor Alteon-applicatieswitches kunnen geïnteresseerden contact opnemen met F5 of kijken op http://www.f5.com/campaigns/nortel-alteon-load-balancer.html.

####

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De toevoeging van intelligentie aan en beheerbaarheid van het netwerk zorgt voor het offloaden van applicaties en optimaliseert de storagelaag voor data. Hierdoor breidt F5 de kracht van intelligente netwerken uit naar alle niveaus voor applicatiebeschikbaarheid. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbeveiliging op een intelligente manier en vergroot zo de applicatiebetrouwbaarheid. Meer dan zestienduizend organisaties en serviceproviders vertrouwen hun applicaties toe aan F5-technologie. Het hoofdkantoor van F5 is gevestigd in Seattle, Washington (VS). F5 Networks is in Nederland gevestigd te Schiphol-Rijk. Meer informatie:www.F5.com.



Ingezonden persbericht