Ingezonden persbericht


Veenendaal, 26 januari 2009

Eerste paal nieuwe bedrijfspand VSE Veenendaal de grond in

Afgelopen maandag werd op industrieterrein De Batterijen te Veenendaal de eerste paal voor het nieuwe bedrijfspand van VSE Vehicle Systems Engineering geboord. Een bijzondere mijlpaal voor het nog jonge Veenendaalse bedrijf dat een flinke groei doormaakt.

VSE is een internationaal opererend bedrijf dat geavanceerde stuur- en veersystemen voor trucks en trailers ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf, nu nog gevestigd op industrieterrein Nijverkamp, timmert met zijn 45 medewerkers behoorlijk aan de weg. Innovaties, zoals een geavanceerd stuursysteem voor trailers, vinden steeds meer een weg naar de klanten van VSE.

Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf was de toekenning van de "Trailer Innovation Award" tijdens de internationale truck- en trailervakbeurs IAA in 2006. Dit betekende internationale erkenning voor de ontwikkelingsinspanningen van VSE. Recent is daar nog de typegoedkeuring van het ETS trailer stuursysteem volgens Europese richtlijn, als eerste fabrikant van trailer-stuursystemen, aan toegevoegd.

Het boren van de eerste paal werd, onder het toeziend oog van het voltallige personeel, in gang gezet door Rik de Zaaijer en Dick Lodder, de directeuren van VSE.

Dick Lodder: "Onze werkzaamheden breiden zich in hoog tempo uit. Dat komt onder andere doordat onze systemen steeds meer voet aan de grond beginnen te krijgen bij onze truck- en trailerklanten. We zijn daardoor volledig uit het huidige pand gegroeid. Het nieuwe pand is bijna drie keer zo groot en biedt ons volop ruimte om onze ambities mogelijk te maken".

Het nieuwe pand aan de Ravelijn, dat in totaal een kleine 6.000 m2 meet, zal medio november worden opgeleverd.

Bijlagen:
Foto 1: De directie van VSE boort de eerste paal van het nieuwe pand Foto 2: Een weergave van het nieuwe bedrijfspand

Publicatie toegestaan, (aanpassingen) graag in overleg met VSE.

Met vriendelijke groet,

Luc Scholtus
Sales Coördinator
+31 (0)6 10 50 09 67
l.scholtus@v-s-e.nl


---