Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

26 januari 2009

Nieuwe website Okki!

's-Hertogenbosch, 26 januari 2009. Na de volledige make-over van het tijdschrift Okki in 2008 heeft Malmberg nu ook de nieuwe website Okki.nl gelanceerd. Net als het tijdschrift is de website volledig gericht op kinderen uit groep 3 en 4 van de basisschool en is de hoofddoelstelling spelend leren. Op het nieuwe Okki.nl kunnen kinderen in het Okki Heelal samen met de stoere astronaut Okki op ontdekkingsreis gaan.

In het Okki Heelal kunnen kinderen naar hartenlust spelen en ontdekken. Op dit moment vind je er drie planeten: de Dierenplaneet, de Cijfer- en letterplaneet en de Knutselplaneet. Op de Cijfer- en letterplaneet kunnen kinderen spelen en leren met cijfers en letters, op de Dierenplaneet komen ze van alles te weten over dieren en op de Knutselplaneet krijgen zij allerlei knutseltips en -ideeën. Het Heelal is echter dynamisch en oneindig en Okki ontdekt zeker nog een heleboel andere planeten!

De planeten in het Okki Heelal gaan over onderwerpen die kinderen van 6 tot 8 jaar bezighouden. Op de planeten kunnen ze leren en ontdekken door filmpjes en foto's te bekijken, spelletjes te spelen, knutselplaten te downloaden en nog veel meer. Ieder op zijn of haar eigen ontwikkelingsniveau.

Okki.nl is een veilige website. Dit houdt in dat er vanuit Okki.nl niet doorgeklikt kan worden naar websites die niet bestemd zijn voor kinderen.

Het Okki Heelal is samen met Fabrique Communicatie en Design uit Delft ontwikkeld. Ondersteund door een prachtig design, heldere voice-overs en een zeer intuïtieve navigatie kunnen kinderen zich op een veilige manier vermaken op het internet.

Wie is Okki?

Okki is een vrolijke, grappige en vindingrijke astronaut die leeft in het Okki Heelal. Kinderen komen hem overal tegen. Hij lacht ze toe op internet, zwaait naar hen vanaf de voorkant van het tijdschrift en duikt op in spelletjes, puzzels en boeken. Okki helpt kinderen om spelenderwijs hun talenten te ontdekken en om meer te leren over de wereld om hen heen.

Bezoek Okki.nl en laat je door Okki meenemen in zijn raket door het oneindige Heelal met prachtige planeten die je fantasie prikkelen.

===================== Einde persbericht =====================

Voor de redactie

Uitgeverij Malmberg

Malmberg is een grote educatieve uitgeverij die kinderen en jongeren uitdaagt om hun talenten, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Malmberg geeft succesvolle leermiddelen en crossmediale magazines uit voor kinderen van 4-18 jaar, maar ook materialen voor loopbaanorïentatie en talententests. www.malmberg.nl

Meer informatie over dit persbericht

Contactpersoon: Dieneke Kuijpers, hoofdredacteur Jeugduitgaven.

Telefoon; 073 628 8908 en via e-mail dieneke.kuijpers@malmberg.nl

Er is beeld beschikbaar van Okki.nl. U kunt dit aanvragen via dieneke.kuijpers@malmberg.nl