Nieuw PR bureau JenJenPR organiseert zelf catwalks


Enige PR bureau dat zelf catwalks organiseert, opent haar deuren

AMSTERDAM, 20090121 -- Op 26 januari 2009 zal tijdens de Amsterdam International Fashion Week de show `Then, Now & Soon' worden gehouden. Met deze fashionshow, waarin divers design talent zoals Eleonore de Ruuk & Br'wn Clothes hun nieuwe collectie zullen tonen, released JenJenPR. Zij zal zich voornamelijk richten op PR-stunts, creatief talent zoals designers en het organiseren van promotionele acties door middel van onder andere catwalks. JenJenPR is het enige PR bureau dat zelf catwalks organiseert.

Het viel oprichtster Jennifer Delano op tijdens het maken van haar tv-programma `Basic Fashion' dat PR in Nederland voornamelijk bestaat uit het aanvullen van bestaande PR.

Jennifer Delano's reactie: `Terwijl voor designers een catwalk essentieel is in een PR-plan wordt deze nooit door een PR-bureau georganiseerd. Sterker nog, veel bureaus zitten niet te wachten op het werk dat het genereert. JenJenPR heeft als kenmerk duidelijke doelen stellen en actief uitvoeren.'

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de release van JenJenPR en bijbehorende shows op 26 januari 2009. De oorspronkelijke show om 16:00 is volgeboekt, maar de extra show om 18.30 heeft nog enkele plekken vrij. De feestelijke release en catwalk gaat van start in de Beurs van Berlage te Amsterdam.
 
Voor meer informatie www.jenjenpr.com

JenJenPR: no nonsence PR agency opgericht door Jennifer Delano die op de 26ste januari 2009 met catwalkshows in de Beurs van Berlage de agency officieel released.

Jennifer Delano: Pr Agent en (fashion) reporter voor onder andere 360Fashion. Organiseerde meerdere catwalks afgelopen jaar met onder andere de eerste Second/Real life show, de Oranje Catwalk en de release van Artist magazine.
Meer informatie; www.jenniferdelano.com
[logo Jen Jen PR]