( BW)(CHIC-OUTLET-SHOPPING) Chique Outlet Shopping® in Europa: Door de zwakke £ Sterling komt Londen weer op uw route en wordt Bicester Village zelfs nog voordeliger

BICESTER, Engeland--(BUSINESS WIRE)--Jan 26, 2009--Outlet shopping in Bicester Village is simpelweg chiquer geworden. Met een lage sterling ten opzichte van de euro en de dollar, is Londen nu de eerste bestemming voor de bewuste reiziger en superslimme shopper.

Londen is al jaren een stad met hippe mode, rijke cultuur en een kleurrijk karakter, terwijl in Bicester Village, dat meer dan 120 boutiques van ontwerpers herbergt, het pittoreske landschap van Oxfordshire nestelt. De huidige staat van de sterling maakt al deze geneugten steeds toegankelijker en de buitengewone waarde hiervan is hier altijd aan te treffen.

Bicester Village is een unieke Engelse ervaring. Tien minuten van de onvergelijkbare historische universiteitsstad van Oxford en van Blenheim Palace, het enige niet koninklijke paleis van Brittannië en de geboorteplaats van de laatste 20ste eeuwse Brit, Sir Winston Churchill. Oh ja, en beneden aan de weg werd Shakespeare geboren, die hier woonde en werkte.

Naast zijn onvergelijkbare locatie, is Bicester Village - de meest chique winkelstraat in Engeland buiten Bond Street - een speciale Britse winkelervaring met een handvol, internationaal erkende Britse topontwerpers. Matthew Williamson is de favoriet van het rode tapijt, terwijl Alexander McQueen eenvoudigweg een modetitaan is. Paul Smith heeft met zijn Engelse stijl een excentrieke slag, terwijl Anya Hindmarch de koningin van de moderne, klassieke accessoires is, met als enig verkoopcentrum het chique Outlet Shopping® Village. Ditzelfde kan worden gezegd voor Smythson, waarschijnlijk de meest verfijnde kantoorboekhandel ter wereld en de geparfumeerde kaarsen van Kenneth Turner zijn de keus van de meest elegante gastvrouwen.

Wereldse mode wordt goed weergegeven in de vorm van Marni, Dior en Theory, net als andere Engelse favorieten: Mulberry, Agent Provocateur, Temperley en Jimmy Choo. Dit alles is verkrijgbaar bij individuele boutiques met hun eigen iconische levering en kortingen tot 60% het hele jaar door. Residenten buiten de EU kunnen voordeel trekken uit de belastingvrije aankopen met terugbetalingen van tot 15%.

Altijd zijn er personal shoppers bij de hand, met een uitgebreide kennis van de boutiques om over ideeën te praten en u te helpen navigeren in deze stijlvolle grot van Alladin, en met strakke budgets in het achterhoofd. Stella McCartney, Elizabeth Hurley, Victoria en David Beckham, Yasmin Le Bon en Mick Jagger behoren tot de modieuze figuren die ervoor gekozen hebben om steeds opnieuw te gaan winkelen in het discrete, veilige en exclusieve Bicester Village.

Als u ervoor voelt om uw koopjes met cultuur te compenseren, kunt u eenvoudigweg een dagtrip of weekendje uit naar Bicester Village boeken op www.Chicoutletshopping.com/shoppingbreaks. Het prijswinnende Toeristeninformatiecentrum van het Village biedt advies over de regio en stelt ook werk van plaatselijke artiesten ten toon.

In 2009 is het zaak uw tijd en geld goed te besteden. Bicester Village heeft de prachtigste condities en unieke kwalificaties om uw vakantietijd te vullen. Hier is uw geld meer waard en kunt u winkelen in alle stijl, zodat u nooit het gevoel hoeft te hebben dat u luxe moet 'afkopen'. Met het arme Engelse pondje bent u welbereisd, goed gekleed en volledig tevreden.

Bicester Village maakt deel uit van 9 chique Outlet Shopping-® Villages in Europa.

www.BicesterVillage.com www.ChicOutletShopping.com