Gemeente Asten januari

Bijeenkomst Loverbosch 27 januari

Informatiebijeenkomst Loverbosch oostzijde

27 januari 2009 in de Klepel

Al geruime tijd is de gemeente Asten bezig met de voorbereidingen voor de ontwikkelingen van de woningbouwlocatie Loverbosch oostzijde, gelegen aan weerszijden van de Koestraat en begrensd door de Floralaan, de Stegen, de Voordeldonk en de N279 te Asten.

Tot 2013 worden er 424 woningen gerealiseerd voor diverse doelgroepen. Voor de eerste fase van het woningbouwplan is de benodigde vrijstellingsprocedure reeds afgerond. Het betreft hier de ontwikkeling van circa 96 woningen, waarvan 35 particuliere bouwkavels variërend in grootte van 325 m2 tot ruim 1000 m2 beschikbaar komen. Deze bouwkavels zullen begin dit jaar worden uitgegeven.

Op 27 januari 2009 wordt om 19.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden die zal plaatsvinden in de Klepel. Tijdens deze bijeenkomst zal uitleg worden gegeven over de eerste fase van het woningbouwproject. Ook wordt het beeldkwaliteitplan toegelicht en worden de randvoorwaarden voor het bouwen in dit project aan de orde gesteld. Tevens zal een toelichting worden gegeven over het toewijzingsbeleid. Ook is er uitgebreide informatie over het project beschikbaar. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de informatiebijeenkomst, dan kunt u met vragen over het bouwen op de kavels contact opnemen met mevrouw L. Wiersma, tel. 0493-671437 of met vragen over de toewijzing met mevrouw M. Vossen 0493-671333