Erica Terpstra opent EstafetteRUN op NOT 2009

19/01/2009 17:12

Bureau & Zo

Op dinsdag 27 januari opent Erica Terpstra op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs Utrecht de EstafetteRUN. Als voorzitter van het NOC-NSF begeleidt en motiveert ze vanaf 12.00 uur de eerste wedstrijd voor sportieve leerkrachtenteams. De EstafetteRUN wordt georganiseerd door Uitgeverij Zwijsen, die op de NOT een vernieuwde methode voor voortgezet technisch lezen introduceert.

Estafette Nieuw in de spotlights

Uitgeverij Zwijsen introduceert op de NOT 2009 Estafette Nieuw, de vernieuwde methode voor voortgezet technisch lezen. Estafette Nieuw is de eerste en enige methode die naadloos aansluit bij Veilig leren lezen en volledig is ontwikkeld volgens de nieuwe AVI-richtlijnen. Zwijsen is trots op Estafette Nieuw en zet de vernieuwde methode op de NOT vol in de spotlights.

Dagelijks een EstafetteRUN

Elke dag van de NOT organiseert Zwijsen de EstafetteRUN. De wedstrijd vindt plaats tussen 12.30 en 14.00 uur en wordt dagelijks geopend door een bekende Olympische sporter. De eerste dag verzorgt NOC-NSF-voorzitter Erica Terpstra de opening. Ze lost het startschot en begeleidt en motiveert de deelnemers.

Voor sportieve leerkrachten

Deelname aan de EstafetteRUN staat open voor teams van twee leerkrachten. Het enige wat ze nodig hebben zijn een goede conditie én kennis van leesmoeilijkheden en van de nieuwe AVI. Voor de beste en snelste school ligt een compleet verzorgde sport- en speldag voor groep 1 t/m groep 8 in het verschiet!

Kom foto's maken van deze sportieve happening op de NOT!

De officiële opening van de EstafetteRUN wordt gegarandeerd een feestelijk gebeuren. Mis het niet en kom foto's maken. U kunt zich melden bij promostand van Estafette Nieuw op het Jaarbeursterrein vlak voor entree oost (stationzijde). Vraag naar Ira Nijkamp.

Meer weten over Estafette Nieuw?

Wilt u meer weten over Estafette Nieuw. Blader dan door het digitale magazine op www.estafette-lezen.nl.





http://www.estafette-lezen.nl