Handig kosteloos boekje voor de rittenadministratie

27/01/2009 09:35

GIBO Groep Accountants & Adviseurs

Wie een auto van de zaak rijdt en bijtelling wil voorkomen, moet aan drie voorwaarden voldoen. Allereerst: niet meer dan 500 kilometer voor privé-doeleinden per jaar rijden. Ten tweede: u moet dit kunnen bewijzen aan de inspecteur van de Belastingdienst aan de hand van een adequaat bijgehouden kilometeradministratie. En als derde voorwaarde geldt, dat u die administratie kunt onderbouwen met uw afsprakenagenda en garagenota's. Om dit wat eenvoudiger te maken, heeft GIBO Groep Accountants en Adviseurs het Rittenregistratieboekje 2009 samengesteld.

Het Rittenregistratieboekje is een praktisch hulpmiddel om de zakelijke en privé-kilometers bij te houden. Bovendien accepteert de fiscus dit (bijgehouden) boekje als bewijs. Daarnaast kunt u in het boekje alles nalezen over de auto van de zaak en de regelgeving rond reiskosten.

Belangstellenden kunnen het boekje gratis aanvragen op www.gibogroep.nl. Zij kunnen daar ook een rekenprogrammaatje downloaden voor de administratieve verwerking van de rittenregistratie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.gibogroep.nl/Nieuws/Nieuws/Algemeen/Handiggratishulpmiddelvoorrittena