Youropi.com genomineerd voor beste reiswebsite 2009

27/01/2009 12:17

Youropi.com

's-Hertogenbosch, 26 januari 2009

Youropi.com is door Travelution, het reisvakblad voor reisbureaus en reisorganisaties, genomineerd voor reiswebsite van het jaar 2009.

Iedere maand (t/m oktober 2009) worden twee reiswebsites genomineerd en beoordeeld door een professionele vakjury. Youropi.com, de grootste online stadgids van Nederland, behoort tot de eerste genomineerden.

De jury bestaat uit Maurice de Hond (voorzitter), Robbert Jan Meerpoel (Holiday Cars), Wim Smit (TSi Solutions) en Tina Gremmen (NS HiSpeed). Zij beoordelen de genomineerden op o.a. creativiteit, innovatie, content, functionaliteit, interactiviteit en follow up.

De jury beoordeelde Youropi.com op bovenstaande punten en is vooral te spreken over de creativiteit, navigatie en de tool om zelf je eigen stadsgids samen te stellen. Een te verbeteren punt is de hoeveelheid content, met name de hoeveelheid reviews en reacties van gebruikers is nog aan de magere kant.

John van Vroenhoven (oprichter en algemeen directeur van Youropi.com) is verheugd met deze nominatie. "Erkent worden door professionals uit de reisindustrie bewijst dat we met Youropi.com een uniek product in een zeer concurrerende markt aanbieden. We zijn blij met het positieve commentaar en maar ook met de kritiek. Daar zullen we de komende maanden ook verder op focussen. Binnenkort lanceren we enkele nieuwe producten waardoor het aanbod op Youropi.com nog completer zal worden."

Eind oktober zal tijdens een galadiner de winnaar van 2009 bekend worden gemaakt.

www.youropi.com is een gratis interactieve stadsgids gericht zich op de vrijetijdsbesteding in Europese steden. De site beschrijft de bijzondere en leuke plekken van een stad, geeft een overzicht van restaurants, winkels, hotels, evenementen, activiteiten en er kan handige stadsinformatie zoals parkeren, winkelopeningstijden en de bereikbaarheid worden geraadpleegd.

Sinds kort kunnen bezoekers van Youropi.com een eigen stadsgids samenstellen, uitprinten en meenemen. De website biedt inmiddels informatie over 56 Europese steden en de stad New York.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.youropi.com