FloraHolland


FloraHolland Connect aanbodscatalogus Perkgoed en Kuipplanten beschikbaar

FLORAHOLLAND, 27 januari 2009 (persbericht) - De nieuwe Perkgoed en Kuipplanten-aanbodscatalogus van FloraHolland is verkrijgbaar. De catalogus is speciaal ontwikkeld voor FloraHolland-kopers en bevat het aanbod perkgoed en kuipplanten van FloraHolland Connect.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is het aanbod van perkgoed en kuipplanten voor het komende seizoen gebundeld in één catalogus. Zo krijgen klanten een uitstekend inzicht in de meer dan 2.500 aanbiedingen van ruim 250 aanvoerders. Essentiële informatie zoals belading, leverperiode en prijzen is bij ieder artikel gespecificeerd. Daarnaast zijn de gegevens ook digitaal te vinden op de bijgeleverde cd-rom.
De productgroepspecialisten van FloraHolland Connect (onder wie Martien Komen en Koen Zuijderwijk) gaan de komende weken op pad met de catalogus en cd-rom. Ze overhandigen deze persoonlijk aan een selectieve groep FloraHolland kopers. De overhandiging van het eerste exemplaar van de aanbodscatalogus vond plaats bij Baas Plantenservices in Boskoop.

Fotobijschrift: V.l.n.r Jack Joossen, Michel van Winden en Aart Pronk (inkopers bij Baas Plantenservice) ontvangen van Martien Komen en Koen Zuijderwijk (productgroepspecialisten bij FloraHolland Connect) het eerste exemplaar van de Perkgoed en Kuipplanten-aanbodscatalogus.