Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


27-01-2009
Hulp bij onderzoek exportkansen in China

Wilt u de mogelijkheden en marktkansen in Azië en in China in het bijzonder nader onderzoeken? Dan kunt u nu gebruik maken van de hulp van Engels sprekende Chinese studenten International Agribusiness and Trade. Zij worden begeleid door Market Fresh en Hogeschool Van Hall-Larenstein.

Hogeschool Van Hall-Larenstein leidt (internationale) studenten op aan de Engelstalige leergang 'International Agribusiness and Trade'. Enkele Chinese 3e jaars studenten gaan hun geleerde vaardigheden in de praktijk brengen. Dit biedt de mogelijkheid om tegen zeer geringe kosten een Engels sprekende Chinese student(e) een stage-opdracht voor uw bedrijf te laten uitvoeren.

Hierbij kan worden gedacht aan:
Het uitvoeren van een export marktonderzoek.
Het schrijven van een marketingplan.
Het uitvoeren van een import onderzoek.
De uitbreiding van uw netwerk / selectie handelspartners.

Uiteraard kan na overleg uw specifieke vraag mogelijk ook worden uitgevoerd. Dat is mede afhankelijk van het curriculum en de ervaring en achtergrond van een student(e). Naast een stage/ onderzoeksopdracht is het wenselijk dat de studenten meewerken in alle facetten van uw onderneming. De studenten worden tijdens de uitvoering van uw stageopdracht begeleid vanuit de Hogeschool en door Market Fresh.

Nadere inlichtingen via:
info@market-fresh.com
Drs. Ing. Marcel Rutten
mobile +31(0)651804186
Relevante websites
http://www.vanhall-larenstein.nl/
http://www.market-fresh.com/