FloraHolland


Nieuwe Amarylliscatalogus FloraHolland

FLORAHOLLAND, 27 januari (persbericht) - FloraHolland heeft een nieuwe Amarylliscatalogus uitgebracht. De catalogus is speciaal ontwikkeld voor de kopers van FloraHolland en hun klanten in binnen- en buitenland. Product manager Johan Bos en inkoper Ron de Ruiter van Sierafor kregen de eerste Amarylliscatalogus overhandigd door Marc Valden, bemiddelaar FloraHolland Connect. Dat gebeurde tijdens de productcommissie-bijeenkomst Amaryllis bij FloraHolland vestiging Rijnsburg. Sierafor is een grote en sterk groeiende afnemer van Amaryllis in diverse kwaliteitssegmenten.

In de Amarylliscatalogus staan de meest verhandelde cultivars uit het assortiment dat via FloraHolland verhandeld wordt, inclusief nog te introduceren of net uitgekomen Amaryllissen. De indeling bestaat uit negen hoofdgroepen: Galaxy, Diamond, Colibri, Double Galaxy, Double Diamond, Double Colibri, Butterfly, Spider en Trumpet. De Amaryllis is jaarrond verkrijgbaar, met een aanvoerpiek van november tot en met april.

Succesvolle promotiecampagnes dragen bij aan een verbeterde Amaryllisafzet. De aanvoer van Amaryllis is sterk toegenomen en steeds meer nieuwe markten worden aangeboord. Per jaar worden er maar liefst vijftig miljoen stuks snij-Amaryllissen verhandeld in Nederland.

De Amarylliscatalogus is verkrijgbaar bij het Aalsmeer Servicepunt en de afdelingen Klantenservice in Naaldwijk en Rijnsburg. De catalogus kost EUR 6,50 per stuk. Voor grotere aantallen is een kortingsregeling van toepassing.

Fotobijschrif v.l.n.r: Marc Valden van FloraHolland Connect, overhandigd aan Ron de Ruiter en Johan Bos van Sierafor de eerste Amaryllis catalogus.