Politie Noord-Holland-Noord

Poolse man vermist

S. Drygiel
Slootdorp, 27-01-2009 o Sinds woensdagavond 21 januari 2009 is de 61-jarige Poolse man Stanistaw Drygiel vermist. Hij verbleef al vele jaren in een pension aan de Waardweg in Slootdorp.

De heer Drygiel was depressief. Hij zou donderdag 22 januari gaan werken bij een boer in Slootdorp maar is daar niet aangekomen. Hij is woensdagavond voor het laatst rond 20.30 uur gezien door de pensioneigenaar.

Drygiel is vertrokken zonder geld of kleding en heeft sinds zijn vertrek ook geen geld opgenomen. De politie heeft de afgelopen dagen in de omgeving van het pension gezocht, ondermeer met een helikopter doch zonder resultaat.

De vermiste Pools sprekende man (zie foto) voldoet aan het volgende signalement: 61-jarige blanke man, slank postuur, lengte ongeveer 1,70 meter en vlasblond kort haar. Hij droeg vermoedelijk een grijze driekwart jas en een donkere broek en donker shirt.

Een ieder die inlichtingen kan verstrekken over de mogelijke verblijfplaats van de man wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Schagen via 0900-8844.

De vermissing komt ook op de website www.vermistepersonen.info