Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 27-01-2009

Politie arresteert twee woninginbrekers

TILBURG: De politie heeft dinsdagmorgen twee Tilburgers (21 jaar) gearresteerd vanwege een woninginbraak begin augustus 2008. Bij een woning in de Hasselstraat werd toen een Kia Picanto gestolen. De auto werd enkele dagen later gevonden in de Dwingelostraat (Reeshof). Uit het daaropvolgende onderzoek kwamen de twee verdachten in beeld. De Tilburgers zijn op het bureau in verzekering gesteld.

Tilburgers aan de haal met gerooide bomen

TILBURG: De politie heeft maandagavond rond 19.30 uur drie Tilburgers aangehouden. Het drietal van 18, 19 en 44 jaar had gezaagd hout meegenomen vanaf de hoek Delfshavenlaan-Dwingeloostraat. Daar waren eerder op de dag diverse bomen gerooid. Een oplettende getuige belde de politie, omdat hij het niet vertrouwde. Agenten konden de mannen op het woonadres van de oudste verdachte achterhalen. Ze zagen nog net hoe het hout uit een bestelauto werd gehaald. De drie manen werden meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal is opgemaakt.

Hardleerse Tilburger opgepakt

TILBURG: Een 21-jarige Tilburger is maandagavond rond 22.30 uur aangehouden wegens huisvredebreuk. Dat gebeurde bij een supermarkt aan de Broekhovenseweg. De man had een winkelverbod, omdat hij in december een beveiliger in de winkel bedreigde. Desondanks ging hij toch naar binnen, omdat hij enkele biertjes wilde kopen. Dezelfde beveiliger herkende hem en hield de Tilburger aan. Op het bureau werd
proces-verbaal opgemaakt.

Politie pakt winkeldievegges in de kraag

TILBURG: De politie heeft dinsdagmorgen rond 11.30 uur een 36-jarige vrouw uit Goirle aangehouden wegens winkeldiefstal. Ze had bij twee warenhuizen in de Heuvelstraat in totaal voor 260 euro aan kleding gestolen. De vrouw bekende de diefstallen op het bureau; ze verklaarde dat ze de laatste tijd wel vaker te doen uit een soort van dwang.

Een 45-jarige Tilburgse werd dinsdagmiddag rond 14.45 uur aangehouden bij een supermarkt aan de Westermarkt. Zij wilde met een tas
boodschappen (waarde: circa 200 euro) de winkel verlaten, zonder de goederen te betalen. De beveiliging betrapte haar.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-01-2009 15:58 | © Regio Midden en West Brabant |