Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 27-01-2009

Automobilist (22) ramt woning in Loon op Zand

LOON OP ZAND: Een 22-jarige automobilist uit Loon op Zand is
dinsdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man reed rond 10.15 uur vanuit Tilburg over de Kasteellaan, in de richting van het dorp. Bij een inhaalmanoeuvre raakte de man de macht over het stuur kwijt en knalde tegen een lichtmast. Vervolgens raakte hij de gevel van een woning die dicht langs de weg staat. Een grote hoek van het pand, ter hoogte van de huiskamer, werd totaal vernield. De bewoner was op het moment van het ongeval niet thuis.

Het slachtoffer is overgebracht naar het Twee Stedenziekenhuis in Tilburg; zijn letsel leek, voor zover bekend, mee te vallen. De auto is compleet vernield. Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant hebben een onderzoek ingesteld. De brandweer heeft de bouwkundige staat van de woning onderzocht. Daarbij is afgesproken dat de eigenaar eventuele maatregelen neemt.

Politie haalt dronken bromfietser van de weg

DONGEN: De politie heeft dinsdagmorgen rond 02.30 uur op de Hoge Ham een 64-jarige man uit Dongen aangehouden wegens rijden onder invloed. Bij een controle blies de bromfietser 535 ug//, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De Dongenaar kreeg op het bureau een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-01-2009 16:23 | © Regio Midden en West Brabant |