Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 21 oktober 2008

BETH HART KOMT NAAR WATT!

De eerste concertboeking van 2009 is met Beth Hart voor WATT een feit. De Amerikaanse zangeres, bekend om haar rauwe stem en explosieve podiumpresentatie, geeft op dinsdag 27 januari een optreden met haar band. De kaartverkoop start op woensdag 22 oktober om 10.00 uur.

De Amerikaanse zangeres Beth Hart heeft zonder twijfel een van de krachtigste en beste stemmen uit de hedendaagse pop- en rockmuziek. Haar liedjes lijken een beetje op die van Janis Joplin en Joan Armatrading, maar haar stem is rauwer. Ze debuteerde in 1996 met het album 'Immortal', deze werd opgenomen toen ze nog verslaafd was aan drugs en alcohol. Van haar tweede cd 'Screamin For My Supper' (1999) is de fraaie ballad en enorme hit 'LA Song' afkomstig, wat voor Beth Hart de definitieve doorbraak betekende. Vervolgens ging ze bijna ten onder aan haar eigen succes.

Na haar comeback in 2004 met het album 'Leave The Light On', maakte Beth Hart een ware zegetocht langs het Nederlandse club- en festivalcircuit. Avond aan avond stond ze met haar explosieve podiumpresentatie en innemende persoonlijkheid voor uitverkochte zalen en een uitzinnig publiek. Beth Harts rauwe en soulvolle stem is een uniek en krachtig instrument, waarmee ze van ieder liedje een waar kunstwerkje weet te maken. Geen wonder dat de zangeres door haar fans, waarvan er in Nederland veel zijn, op handen gedragen wordt.

Het meest recente album van de 36-jarige Beth Hart dateert uit 2007, is getiteld '37 Days' en is wederom een plaat vol schitterende pop- en rocksongs.

DI 27 01 2009: BETH HART @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang 20.30u
Tickets a E 25 (excl. vvk) zijn vanaf woensdag 22 oktober om 10.00 uur verkrijgbaar via de website van WATT en de Primera winkels.

www.watt-rotterdam.nl / www.bethhart.com

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht