Ingezonden persbericht


Persbericht

RES en RTC kiezen voor ERP-pakket Isah-7
Gelieerde B.V.'s kiezen Isah-7 als totaaloplossing

Tilburg, 27 januari 2009 - Rotary Equipment Service b.v (RES), specialist op het gebied van reparatie en revisie van draaiend equipment, en Rotary Trading Company b.v. (RTC), dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor de industrie op diverse vakgebieden, selecteren de ERP-oplossing Isah-7. Beide organisaties hebben voor Isah-7 gekozen, omdat de ERP-oplossing goed aansluit bij de bedrijfsprocessen van beide organisaties. Isah-7 biedt zowel ondersteuning voor de productieprocessen, als ook voor de handelsactiviteiten.

"RES en RTC zijn nauw met elkaar verbonden, maar verschillen van activiteiten. We waren dan ook op zoek naar een ERP-pakket, dat zowel productie, handel als service & onderhoud kan ondersteunen," zegt Edwin Huisman, algemeen directeur van RES & RTC. "Isah-7 biedt de ondersteuning die wij voor beide B.V.'s nodig hebben."

RES en RTC werken met name voor bedrijven in de chemie en petrochemische industrie. Om die reden bevinden ze zich in Brielle, midden in het hart van het Rijnmondgebied. Bij de organisaties werken in totaal 70 mensen. Er werd voorheen nog niet met een ERP-pakket gewerkt. De organisaties gingen op zoek naar een ERP-oplossing om alle bedrijfsprocessen te kunnen integreren en optimaliseren.

Isah-7 sluit goed aan bij de bedrijfsprocessen van RES en RTC en zal de organisaties voorzien in een overkoepelend systeem dat beide bedrijven ook qua automatisering kan laten samenwerken. Daarnaast biedt Isah-7 uitgebreide functionaliteit, waardoor RES en RTC volledig inzicht in én grip op hun volledige bedrijfsvoering krijgen.

"Vanaf het begin van het traject hebben we een goede klik met de mensen van Isah," vervolgt Edwin Huisman. "Wij hebben duidelijk aangegeven beperkte tijd te hebben voor de implementatie. Isah kwam hiervoor met een goede oplossing waardoor we nu gezamenlijk, maar met minimale inspanning van onze kant, in slechts enkele maanden, live zijn met Isah-7."

(308 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Rotary Equipment Service b.v.
Rotary Equipment Service (RES) is een betrouwbare partner voor de reparatie en revisie van draaiend equipment. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. RES werkt in het bijzonder voor bedrijven in de chemie en petrochemische industrie. Om die reden in het bedrijf gevestigd in Brielle, midden in het hart van het Rijnmondgebied. RES is één van de grootste serviceverlenende bedrijven op het gebied van 'rotating equipment'.