STIHL catalogus 2009

27/01/2009 11:59

ANDREAS STIHL NV

De STIHL catalogus 2009 - nu in de vakhandel:


244 pagina's met baanbrekende nieuwigheden en het complete aanbod van STIHL





In de nieuwe STIHL catalogus vindt u zowel baanbrekende nieuwe producten als het bestaande aanbod toestellen van STIHL voor groenonderhoud en voor bouw- en reinigingswerken. Daarnaast vindt u er informatie over de persoonlijke beschermingsuitrusting van STIHL en over een aantal nieuwe producten die elk op hun terrein de norm verleggen: de nieuwe zaagketting STIHL Picco Duro die tot vier keer langer scherp blijft dan een standaardketting, de geluidsarme bladblazer STIHL BG 66 D, de lichte motorzeisen STIHL FS 40, FS 50 en FS 56, en de combimotor KM 56. Een noviteit voor de sector bosbouw is de STIHL FT 100, een robuust apparaat voor het bosonderhoud. De 244 pagina's dikke catalogus van STIHL vindt u vanaf nu in de vakhandel.





De naam STIHL staat al sinds decennia symbool voor krachtige apparaten en toekomstgerichte technologieën. Zo is STIHL het best verkochte merk van motorzagen in de hele wereld. Bovendien blijft de gebruikersgroep even gestadig groeien als het productaanbod van STIHL. Dat omvat naast toestellen voor de bos- en landbouw, de tuin- en landschapsarchitectuur en de bouwsector nu ook reinigingstoestellen en apparaten voor privégebruik rond het huis en in de tuin. De catalogus 2009 die vers van de pers gerold is, geeft op 244 pagina's een overzicht van dat uitgebreide assortiment en onderstreept eens te meer de hoge kwaliteits- en efficiëntienormen van de producten van STIHL. Die zijn immers ontwikkeld om het werk zo licht mogelijk te maken en tegelijk aan de strengste milieu- en veiligheidsnormen te voldoen.





Spitstechnologie en comfort verzoend





De STIHL Picco Duro, een internationale noviteit, stelt een nieuwe norm op het vlak van zaagkettingen. In vergelijking met een standaardketting blijft ze, ook bij de zwaarste toepassingen, tot vier keer langer scherp. Tegelijk heeft ze een duidelijk geringere terugslagneiging en geeft ze voelbaar minder trillingen door. En dat een krachtig vermogen niet met veel geluid gepaard hoeft te gaan, bewijst de nieuwe, geluidsverminderende bladblazer STIHL BG 66 D. Dat nieuwe product onderscheidt zich door zijn hoge blaasvermogen en is bijzonder geschikt om in geluidsgevoelige gebieden, zoals in de buurt van ziekenhuizen of scholen, ingezet te worden.





Daarnaast geeft de catalogus 2009 in overzichtelijke hoofdstukken details over de nieuwe producten en informatie over alle productgroepen van het bestaande assortiment van STIHL: van motorzagen en hoogsnoeiers over snijgarnituren, motorzeisen, bosmaaiers, combi- en multisystemen, heggenscharen en -snoeiers, reinigingstoestellen, doorslijpmachines, combi- en snijgereedschappen tot brandstoffen. Uitgebreide hoofdstukken over de persoonlijke veiligheidsuitrusting, het toebehoren voor de bosbouw, de modieuze STIHL TIMBERSPORTS COLLECTION en de artikelen voor onze fans maken de aantrekkelijke catalogus compleet.





Een duidelijke structuur voor een optimaal overzicht





Dankzij de duidelijke indeling naar productgroepen en de talrijke tabellen met gegevens over de prestaties, het vermogen, de uitrusting en de prijzen biedt de STIHL catalogus 2009 een betrouwbaar overzicht van het volledige productaanbod. Die indeling stelt de gebruiker ook in staat om snel het geschikte product te vinden. De STIHL catalogus 2009 geldt vanaf 1 januari en ligt voor u klaar in de vakhandel.








STIHL vakhandellijst, telefoon 052-30 00 80 of via internet onder http://www.stihl.be





Onderschrift foto:





De STIHL catalogus 2009, nu in de vakhandel: met zijn duidelijke illustraties en gedetailleerde productbeschrijvingen maakt de nieuwe STIHL catalogus de gebruiker wegwijs in het assortiment van STIHL dat zowel toestellen voor groenonderhoud en voor bouw- en reinigingswerken omvat als materiaal voor de persoonlijke veiligheidsuitrusting. In de 244 pagina's dikke catalogus vindt u niet alleen informatie over het assortiment van STIHL, maar ook over toonaangevende nieuwigheden zoals de zaagketting STIHL Picco Duro die tot vier keer langer scherp blijft, de geluidsverminderende bladblazer STIHL BG 66 D, de lichte motorzeisen STIHL FS 40, FS 50 en FS 56, en de combimotor KM 56. Nieuwigheid voor de bosbouw is de robuuste STIHL FT 100, een toestel voor het bosonderhoud. De STIHL catalogus 2009 is vanaf nu in de vakhandel beschikbaar.








Meer persinformatie over STIHL producten voor het downloaden onder www.stihl.de


Toegang tot de vakpersinformatiepagina's in de rubriek "Unternehmen/Presse-Service"


via de gebruikersnaam: presse, wachtwoord: andstihl


______________________________________________________________





Andreas Stihl NV





Katja De Laet


Veurtstraat 117


2870 Puurs


Tel: 052/30 00 80


Katja.delaet@stihl.be


Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel