MultiSafepay introduceert nieuwe betaalpakketten


AMSTERDAM, 20090127 -- Het veelgebruikte online betaalplatform `MultiSafepay' biedt nu de keuze uit drie betaalpakketten. Bij het 'Complete'-pakket met alle betaalmethoden en het nieuwe 'iDEAL'-instappakket verlopen transacties via een MultiSafepay-account, waarvoor zeer lage tarieven gelden. Winkeliers die hun klanten alle betaalmethoden willen aanbieden en een transparante transactieverwerking prefereren, kunnen het nieuwe `Connect'-pakket gebruiken.

In het afgelopen jaar is het aantal MultiSafepay-gebruikers explosief gegroeid door de succesvolle combinatie van een volledig pakket betaalmethoden, duidelijke communicatie, aantrekkelijke tarieven, uitgebreide ondersteuning voor webshop-software en goede support.

Eva Koekkoek, Marketing Manager: "Wij hebben vorig jaar onze 1000ste MultiSafepay-acceptant aangesloten en we waren natuurlijk erg blij met het bereiken van die prachtige mijlpaal. Nu wij een jaar actief zijn, hebben we bepaalde processen en functionaliteiten kunnen optimaliseren en uitbreiden. De stevige groei van het aantal MultiSafepay-gebruikers geeft aan dat wij op de goede weg zitten. We zullen daarom onze diensten verder gaan uitbreiden, onder andere naar andere Europese landen."

Koekkoek is enthousiast over de nieuwe pakkettenstructuur: "Door de introductie van de twee nieuwe betaalpakketten naast het volledige standaardpakket zoals we dat al hadden, kunnen we nu nog beter voldoen aan de behoeften in de markt. We hebben nu een passende en betaalbare oplossing voor iedereen: van kleine hobby-webshop tot professionele ecommerce-site".

Voor uitgebreide informatie over het accepteren van online betalingen via de MultiSafepay-betaalpakketten bent u tijdens de Webwinkel Vakdagen van harte welkom in de stand van MultiSafepay (nr. 021 in Hal 3).