SalesProfs start banner verkoop


BILTHOVEN, 20090127 -- SalesProfs, de marktleider in werving en selectie van commercieel personeel, is sinds januari van dit jaar de eerste met bannerverkoop binnen haar branche.

De volgende stap in de zoektocht naar gekwalificeerd personeel voor opdrachtgevers is tegen zeer lage kosten een banner plaatsen op websites van werving en selectie organisaties die opereren in een niche markt.
SalesProfs biedt als eerste organisatie in Nederland deze mogelijkheid aan voor bedrijven die op zoek zijn naar commerciële werknemers in de zakelijke markt.

"Voorheen leken alleen de grotere algemene vacaturebanken geschikt voor deze vorm van adverteren. Maar gezien de resultaten in pageviews en sollicitaties werkt dit dus ook zeer goed binnen onze nichemarkt" aldus Kor de Boer, Commercieel Directeur van SalesProfs.

Met de start van de banner verkoop is SalesProfs de eerste werving en selectie organisatie in een niche markt die zich op het terein van de grotere vacature banken begeeft SalesProfs ontwikkelde eerder al DirectSelect een nieuwe vorm van adverteren en een tussenvorm van Werving en selectie en adverteren. Organisaties die graag zelf alle reacties ontvangen en bijvoorbeeld concurrenten maken veel gebruik van deze tussenvorm.





Ingezonden persbericht