NOT 2009 belooft groot onderwijsfestijn

Publicatiedatum: 24-11-2008

Het grootste Nederlandse evenement voor het onderwijs opent op dinsdag 27 januari 2009 weer haar deuren. Met ruim 500 exposanten is de beursvloer geheel uitverkocht. Het aanbod is zo mogelijk nog breder en completer dan in 2007, het aantal exposanten is voor de tweede achtereenvolgende editie gegroeid. Vijf dagen lang kunnen alle onderwijsprofessionals uit Nederland én België zich informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen voor de onderwijssector.

Helder gesegmenteerd aanbod
Bezoekers vinden snel en makkelijk hun weg op de beurs dankzij de heldere segmentatie van het aanbod. De vijf hallen die de NOT rijk is, zijn onderverdeeld in acht segmenten.
* Hal 7: Bouw, Facilitair & Inrichting, deel Leren & Onderwijzen met ICT
* Hal 8: Management, Advies & Organisatie, Training & Nascholing, Brede school & Kinderopvang
* Hal 9 met overloop naar hal 10: Leren & onderwijzen met ICT
* Hal 10: Dagtrips & Reizen, Kinderboekenstraat, Dyslexiestraat.nl
* Hal 11: Educatieve uitgeverijen en Leermiddelen en Materialen

Activiteiten en prijsuitreikingen
Naast bekende themapleinen zoals het Wereldplein en de populaire Kinderboekenstraat, zijn er een aantal nieuwe activiteiten op de beursvloer te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld de Dyslexiestraat.nl, de Groene Route en de expositie 200 jaar onderwijsvernieuwing. De NOT Innovatieprijs wordt tijdens de opening van de NOT 2009 voor de tweede maal uitgereikt. Alle inzendingen voor de Innovatieprijs zijn te bewonderen op de NOT Innovatiestand in hal 7. In dezelfde hal kan gestemd worden op één van de 22 genomineerde scholen voor de NOT Publieksprijs. De school die volgens de bezoekers de ideale werk- en leeromgeving heeft gerealiseerd in een duurzaam gebouwde school, gaat met deze prijs naar huis. Ook de juryprijs van de Scholenbouwprijs en de Stimuleringsprijs voor de Gezonde Schoolkantine worden tijdens de NOT 2009 uitgereikt.

Congressen en workshops
Het informatieaanbod op de NOT 2009 is weer groot. Exposanten organiseren meer dan 150 workshops en congressen. De onderwerpen die aan bod komen zijn net zo divers als het aanbod op de beursvloer en zijn interessant voor zowel docent als management.

Algemene informatie
De NOT 2009 is van 27 tot en met 31 januari 2009 in hal 7 tot en met 11 van Jaarbeurs Utrecht. De beurs is op alle dagen geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie en registratie via www.not-online.nl.

---


Noot voor de redactie,

VNU Exhibitions