Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Utrecht, januari 2009

Theatergroep Ponies' : Kaas en de Evolutietheorie. naar het gelijknamige boek van Bas Haring.

31 oktober is de nieuwe Ponies' productie Kaas en de Evolutie Theorie in Theater Kikker in première gegaan. Na een succesvolle tournee is de voorstelling van 27 t/m 30 januari 2009 (Darwinjaar) weer terug in Theater Kikker.

Oersimpel doet Ponies de evolutietheorie uit de doeken. Gewapend met de grondregels ervan ondervragen 6 jonge theatermakers het leven. De evolutietheorie geeft een nuchtere kijk op het leven, ons bestaansrecht berust immers op louter toeval. Dat denkbeeld geeft een fijn gevoel, het bevrijdt! Of toch niet?

Klik hier voor meer informatie en recensies

Theatergroep Ponies wil in haar voorstellingen de mens onder de loep nemen. Het menselijk gedrag tot in detail onderzoeken en tonen zonder er direct een oordeel over te vellen. De gekte van het gewone leven uitlichten en vertellen over pogingen om onvervulde verlangens te vervullen, vaak tegen beter weten in. Vanuit hun persoonlijke worstelingen maken de Ponies transparante voorstellingen waarin de acteur of de maker achter de voorstelling of het personages goed zichtbaar blijft.

Ponies maakt beeldend, bont theater, doorspekt met schrijnende humor

Concept en spel Erol Struijk, Anna Hermanns, Anne van Weeghel, Fabian Holle.

Concept en toneelbeeld Joris van Oosterwijk

Regie Alexander de Vree

Dramaturgie Tessa van Gent

Lichtontwerp en techniek Maarten Siebelink

Kaarten

Wilt perskaarten reserveren, vult u dan onderstaande antwoordstrook in en e-mail dit formulier naar publiciteit@theatergroep-ponies.nl of stuur het per post Theatergroep Ponies, Postbus 443, 3500 AK Utrecht. Zonder tegenbericht liggen de kaarten tot een half uur voor aanvang klaar bij de kassa van Theater Kikker. Bij verhindering graag afbellen op 06-14530363. Het adres van Theater Kikker is: Ganzenmarkt 14 in Utrecht. Raadpleeg www.theaterkikker.nl voor de route, openbaar vervoer of parkeermogelijkheden.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kaas en de Evolutietheorie

Theater Kikker te Utrecht - Aanvang 21.00 uur

Ik reserveer ¨ 1 vrijkaart ¨ 2 vrijkaarten op ¨ di. 27 januari ¨wo. 28 januari ¨do. 29 januari ¨vrij. 30 januari naam instelling

adres plaats

telefoon (overdag) e-mail

Theatergroep Ponies
Postbus 443
3500 AK Utrecht
info@theatergroep-ponies.nl
www.theatergroep-ponies.nl